ABD'li komutan ağzından kaçırdı: Biz mücahitiz

ABD Deniz Piyadeleri Komutanı Robert Neller, çarşamba günü düzenlenen bir basın toplantısında 'ABD Kuvvetleri ve Afgan partnerlerinin Afganistan'ın mücahitleri' olduğunu söylerek dinleyenleri şok etti.

ABD'li komutan ağzından kaçırdı: Biz mücahitiz
ABD'li komutan ağzından kaçırdı: Biz mücahitiz
GİRİŞ 05.05.2018 09:42 GÜNCELLEME 05.05.2018 09:47
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Deniz Kuvvetlerinin düzenlediği basın toplatısında konuşan Robert Neller, ABD'nin Afganistan'daki stratejisi ile ilgili şöyle konuştu: "Demek istediğim şu, biliyorsunuz kendini özgürlük savaşçısı, mücahit olarak tanımlayan teröristlerle savaşıyoruz. Mücahit değiller, adi suçlular. Bunun Arapça karşılığı "Takfiri" olmalı. Onlar dönekler. İslam'ın arkasına saklanıyorlar. Uyuşturucu satıyorlar. Masum insanları öldürüyorlar. Gerçek İslam bu değil. Afgan ordusu ve Amerikalılar olarak biz mücahitiz. Mücahit biziz."

Afganistanlı yetkililer pazartesi günü sabah saatlerinde başkent Kabil'de istihbarat kuruluşlarının,elçiliklerin ve NATO merkezinin bulunduğu Şaş Darak bölgesinde yaşanan çifte intihar saldırısında 25 kişinin öldüğünü duyurmmuştu.

 

 

YORUMLAR 35
  • Zan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni, seni destekleyeni, sana sahip çıkanı, sözlerini takdir edeni kahretsin. Islamı dışarıdan vurdular, şimdi içeriden yok etmeye çalışıyorlar. En zalim adiler, kendilerini "iyi" olarak tanımlıyor. Şeytanın yolu, emirleri aynen bu olmalı.
    Cevapla
  • Ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd baktıki afgan ordusu ile Taliban yakınlaşiyor Turkiyede hikmetyar ile buna vesile olacak hemen aralarını açma derdinde. Allah hikmetyarin yardımcısı olsun bunları birleştirip abd ye karşı mücadele ettirsin
    Cevapla
  • Vatann sever 6 yıl önce Şikayet Et
    Sizden Mücahit olmaz Müslümandan olur cahil
    Cevapla
  • cahit 6 yıl önce Şikayet Et
    amerikada petrol uranyum değerli taş elmas vb için kaç kişinin kanına giriyor.bu mücahitlik allah hak adalet için değil dünya saltanatı kurmak için olmasın
    Cevapla
  • xyzabc 6 yıl önce Şikayet Et
    REİS' e ispatlayın.REİS (R.T.E.) samimi olmanızı ister ve istiyor,isteyecek BİİZNİLLAH.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın