Fransa'dan korkutan açıklama! Savaş çıkabilir

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Ortadoğu'daki durumun patlamaya hazır olduğunu belirterek "Savaş çıkabilir" dedi.

Fransa'dan korkutan açıklama! Savaş çıkabilir
Fransa'dan korkutan açıklama! Savaş çıkabilir
GİRİŞ 15.05.2018 16:59 GÜNCELLEME 21.06.2019 14:58
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Ortadoğu'daki durumun patlamaya hazır olduğunu belirterek "savaş çıkabilir" dedi.

Fransız Bakan, "İsrail'in güvenliğine bağlıyız ancak bu seviyede bir şiddet meşrulaştırılamaz" diyerek Gazze'deki katliamı eleştirdi. 

 

 

ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasının ardından olayların patlak verdiğini ifade eden Fransız bakan, "ABD ile anlaşmazlıklarımız var" dedi.

İran'la nükleer anlaşmanın iptali konusunda da uyuşmazlık yaşadıklarını hatırlattı: "Yöntem konusunda da uyuşamıyoruz. Çünkü iki olayda da Birleşik Devletler tek taraflı hareket etme kararı aldı."

YORUMLAR 59
  • toto 5 yıl önce Şikayet Et
    galiba, savaş çıkartmak istiyoruz diyorlar
    Cevapla
  • Ferhat 5 yıl önce Şikayet Et
    Savaş a geç bile kalındı Allah c.c sevdiği ölüm şekli şehitlik tir ama bizim insanımız psikolojik olarak yatakta ölmek daha rahat düşünüyor bir şekil de ölecek isek neden şehit olmayalım bu kafirlere yeter neden demiyoruz tehditler bile artık sanal alemde ki yazık madem istedikleri bu ya ölelim yada öldürelim
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    ozaman buyur git filistine beyfendi savaşı kolay sanıyosun herhalde
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsaAllah çıkarda su uyuyan musluman alemi uyanir belki...
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu savaş değilse nedir fıransızların ölmesimi gerek
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten savaş halindeyiz! Kendimizi kandırmayalım. Küfür müslümanlardan geçmişin intikamını alıyor. Bizden korkmuyorlar sebebi ile bizim dünyayı çok sevmemiz ve ölmek şehit olmak istemiyoruz. Atalarımız plajlari bilmez miydi? Plaja değil at sırtında dünyaya hükmetti. Tek örnek verecem. Açık saçık çıplak kadınların halini görüyorsunuz. Bunun baş müsebbibi erkekleri. Kadınları kızları korumuyorlar! Allah'tan cc korkun ey Müslümanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama