Trump: Hiç şüphe yok! Düşürdük!

İran’in İnsansız Hava Araçlarının (İHA) düşürüldüğünü yalanlamasının ardından açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump, bu konuda bir şüphenin olmadığını belirterek, “İHA’yı düşürdüler” dedi.

GİRİŞ 19.07.2019 21:26 GÜNCELLEME 19.07.2019 21:27
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

ABD Başkanlık Ofisi Beyaz Saray’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Donald Trump, Tahran’dan gelen yalanlamalar hakkında açıklama yaptı.

İran’a ait bir İHA’nın ABD tarafından düşürüldüğü konusunda herhangi bir şüphe olmadığını belirten Trump, “Dünyadaki en mükemmel insanlara biz sahibiz, dünyadaki en iyi ekipmanlar bizde. Muazzam gemilerimiz var, en ölümcül gemiler, onları kullanmak istemeyiz. Ama onlar tasarlanmış en ölümcül gemiler. Onların da kendi iyilikleri için aptalca bir şey yapmamalarını umuyoruz. Eğer yaparlarsa da daha önce hiç kimsenin ödemediği bir bedel öderler” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 14
  • Can 4 yıl önce Şikayet Et
    Iran dusurmediniz diye kanitli goruntuyle isbatladi. Abd dusurduyseniz hani nerede videonuz? Disarida bir polis elinde hiyar olan adami delik desik ederken kamerayla cekiyorsunuz. Ama iha dusurunce kameralar calisamaz oluyor. Hadi ordan. It urur iran yurur
    Cevapla
  • Muhammed baba 4 yıl önce Şikayet Et
    abd durmadan karizmayı çizdiriyo bea
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    hoooşşşt köpek havlamaktan başka işin yok zaten
    Cevapla
  • Türk Tokatı2 4 yıl önce Şikayet Et
    Savaşlar sadece Silahla kazanılamaz. bunu hiçbir savaşı gerçekte kazanamayan abd mi söylüyor. afkanistan,ırak,suriye,vietnam,kore ve en önemlisi çanakkalede yine en iyi donanma silah sizde yokmuydu? Korku ve sömürge baskı politikanız hiçbirzaman dünya barışı ve iyiliğin önüne geçemeyecek. zehirli nükleer silahlarınız sadece bu bölgelerindeğil siz zalimlerinde sonu olacaktır. Asıl hedefleriniz siyonizme ve onların başındaki ülkelerinizi elegeçirmiş para baronları başlattığı 2 dünya savaşına sebep oldu.şimdi sizden 3. sünü istiyorlar. ve silerin enbüyük düşmanı onlar olmalıydı.yazık artık abd ab çin ve birçok ülke tarihten silindi zaten.
    Cevapla
  • dogru dürüst 4 yıl önce Şikayet Et
    iran ın yaptıgı gibi fotograflarını yayınlarsın olur biter yoksa kimse inanmaz tabi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...