Kemal Kılıçdaroğlu'na başarısızlık belgesi

Birbirinden ilginç eylemleri, edebiyatı gençlere sevdirmesi, edebiyat dünyasında değişik yaklaşımları ve zengin mizah anlayışıyla 6 yıldır yayın yapan İzdiham, 'Başarısızlık Belgesi' dağıtmaya başladı. İlk belge CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na başarısızlık belgesi
Kemal Kılıçdaroğlu'na başarısızlık belgesi
GİRİŞ 21.06.2013 17:34 GÜNCELLEME 21.06.2013 17:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Derginin internet sitesi olan izdiham.com'da yer alan habere göre ilk belge CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na verildi.

Belgede, "CHP'nin içinde ve dışında, yurdun içinde ve yurdun dışında, Avrupa'da, Kâğıthane seçim bürosu ile ilmühaber alma konusunda, Ankara'nın betonları ve dahi mevkidaşlarınız arasında göstermiş olduğunuz alışılmadık muvaffakiyetsizlikleriniz; siyasette taraftarlarınıza Guiza Sendromu yaşattığınız; devrim yapmak için hâlâ ayın 15′ini beklediğiniz için bu belgeyi hak etmiş bulunmaktasınız. Başarısızlıklarınızın devamını diler, tebrik ederiz" ifadeleri yer alıyor.

www.izdiham.com

KAYNAK: WWW.İZDİHAM.COM
YORUMLAR 3
  • ABDÜLHAMİT 10 yıl önce Şikayet Et
    Kabullenmek. Önemli olan bunu kabullenmek... O zaman erdemli bir davranış sergiler bence
    Cevapla
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Aslında... Sn. Baykalı yok etmeyi, normal şartlarda 3 devre muhalefet sonucu artması kaçınılmaz olan oyları artırmamayı başardı!
    Cevapla
  • Ahmet Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    çoktan haketti... daha çok belge alması lazımdı....Başarısılzık,terörizm,ülkeyi parçalama,kışkırtma,provake... yazık olmuş...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik konuda imzalar atıldı...
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı