Fethullah Gülen LYS'de Türkiye 3.'sü oldu

ÖSYM sonuçlarının açıklanmasının ardından sınava giren adaylar arasında Fethullah Gülen isimli öğrencinin Türkiye üçüncüsü oldu.

 Fethullah Gülen LYS'de Türkiye 3.'sü oldu
Fethullah Gülen LYS'de Türkiye 3.'sü oldu
GİRİŞ 28.06.2014 12:25 GÜNCELLEME 28.06.2014 12:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

​Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği LYS sonuçları açıklandı. Dereceye giren öğrenciler arasında bir isim dikkat çekti.

Yamanlar Koleji'nin twitter hesabından atılan tweet'te, "Öğrencimiz Fethullah Gülen, TM-1 ve TM-2 alanlarının hem ham hem de yerleştirme puan türlerinde Türkiye 3.sü oldu... " ifadeleri yer aldı.

GÜLEN'İN YEĞENİ FETHULLAH GÜLEN TÜRKİYE 3.'SÜ OLDU

Fethullah Gülen'in yeğeni ve kendisiyle aynı adı taşıyan Yamanlar Koleji Öğrencisi Fethullah Gülen, LYS'de TM 1 ve TM 2 Puan Türlerinde Türkiye 3.sü oldu.

"3. OLDUM ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN"

Fethullah Gülen, Twitter'da "LYS'de 3. oldum Allah'a şükürler olsun. Aileme, hocalarıma, arkadaşlarıma ve dua edip bu sevinci benimle paylaşan herkese teşekkür ederim." mesajını paylaştı.

Başta Hakan Şükür olmak üzere bir çok kişi Gülen'e tebrik mesajları gönderdi.

YORUMLAR 6
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Kıskanma. Kıskanma ne olur, çalış seninde olur?
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 9 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında çeşitli sınavlarda sorular verilmişti. Kontrol edilsin.
    Cevapla
  • Fatih 19 9 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam. Herkes karakterinin gereğini sergiler. Atıcılar için meydan açıldı.. Kedi ve ciğer meselesinde, ciğere uzanamayan kediler, kedicikler var sanki....Adnan Oktarın kadrosu boş, oraya yönlendirmek lazım .
    Cevapla
  • Erhan ACUN 9 yıl önce Şikayet Et
    Her ne kadar paralelde olsalar.... Bir gerçeği kabullenmek lazım o gerçek de gerçekten de bu adamlar bu işi biliyor. Çünkü hep kafası çalışan öğrencileri dershanelerine ve okullarına kabul ediyorlar. Hal böyle olunca başarıda kaçınılmaz oluyor.
    Cevapla
  • Yüzdeelli 9 yıl önce Şikayet Et
    Soru kitapçığı incelense iyi olur.Pensilvanyalıdan her şey beklenir.. Hakkıyla kazandıysa, Allah c.c. vatana millete hayırlı bir insan olarak ülkesine hizmet etmeyi nasip etsin.Ancak hak yiyerek kazandıysa, Allah bir şey olmasına fırsat vermesin. Bir de bu çocuğun soru kitapçığının incelenmesinde fayda var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin'in BM üyeliği onaylandı
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu