KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) göre, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı.

KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı
KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı
GİRİŞ 07.07.2015 15:22 GÜNCELLEME 07.07.2015 15:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sonuçlar, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenilebilecek. 

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, kamu görevlerine ilk defa atanacaklar için yapılacak sınavlar hakkında genel yönetmelik hükümleri uyarınca, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri (KPSS-2015/1) tamamlandı. 

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

KPSS-2015/1 sonuçlarına göre, ortaöğretim düzeyinde 2 bin 35 aday, önlisans düzeyinde 4 bin 119 aday, lisans düzeyinde 7 bin 52 aday, Devlet Personel Başkanlığı, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleşti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • 1903 8 yıl önce Şikayet Et
    Hep klişe laflar
    Cevapla
  • kral 8 yıl önce Şikayet Et
    hiç şaşırmadım zaten atananlar önceden atandı zaten bu tercihler formalite türkiye burası kardeşim
    Cevapla
  • kafeyl 8 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi Yunanistan'ı kurtaracak kadar güzel(!) fakat memur alımlarında kemer sıkmaya devam ediliyor. Akp nin memur adaylarına en büyük kazığı merkezi alım politikasını delmektir. Bir vatandaş olarak hakkım varsa haram zıkkım olsun.
    Cevapla
  • vay be 8 yıl önce Şikayet Et
    ben 87.5 puanla atanamadım önlisans 3001 kodundan yazık verilen emeklere
    Cevapla
  • KPSS MAĞDURU 8 yıl önce Şikayet Et
    ne saçmalıktır arkadaş sınava girerken dünyanın parasını alıyorlar birde tercih içinde para alıyorlar eski köye yeni adet getiriyorlar sanki tercih için bir masraf yapılıyor bu sınavın neresinden tutsan elinde kalıyor buradan bu sınavı hazırlayanlara sesleniyorum hakkımı hiç birinize helal etmiyorum hakkaniyet uğruna yaptığınız sınavlarla haksızlığın önde gidenini yapıyorsunuz bilginize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele