AÖF bahar dönemi kayıt yenileme son günü ne zaman? 2019

Final sınav sonuçlarını açıklanmasının ardından açıktan üniversite okuyan AÖF öğrencileri 2019 kayıt yenileme tarihlerini merak etmeye başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Üniversitesi bahar dönemi kayıt işlem tarihlerini belirledi. Peki bu sene kayıt yenileme ücreti ne kadar olacak?

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme son günü ne zaman? 2019
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme son günü ne zaman? 2019
GİRİŞ 22.02.2019 10:02 GÜNCELLEME 22.02.2019 10:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

AÖF kayıt yenileme başladı. Geçtiğimiz günlerde final sınavları düzenlenen Açıköğretim Fakültesi'nde gözler sınav sonuçlarının ardından kayıtlara çevrildi çevrildi. 2019 çalışma takvimi Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı ve AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri başladı.

 

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NE ZAMAN BİTECEK?

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ne zaman başlıyor sorusuna ilişkin resmi takvim Anadolu Üniversitesi tarafından belirlendi. Buna göre; kayıt yenileme/ekle-sil işlemleri 11 Şubat 2019 tarihinde başladı, 22 Şubat 2019 tarihinde sona eriyor. Kayıt yenileme işlemleri toplam 11 gün sürecek. Açıktan üniversite eğitimine devam edecek öğrencilerin bu tarihleri kaçırması durumunda bahar dönemindeki sınavlara giremeyecek.

 

Üniversite öğrencileri, kayıt yenileme işlemlerini nereden yapacak?

Kayıt Yenileme Ders Ekle-sil işlemi, http://aof.anadolu.edu.tr adresi ders ekle-sil işlemleri otomasyonu bağlantısından verilen tarihler arasında yapılacaktır. Öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini internet üzerinden yapabiliyor. Ders seçimi ve kayıt yenileme ücretini yatırarak işlem tamamlanıyor. Kayıt yenileme için yapmanız gereken ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilirsiniz.

YORUMLAR 12
  • alper 5 yıl önce Şikayet Et
    engellide yatırcakmı harç pasif yazıyor kayıt bilgim cevap verin
    Cevapla
  • MELİKE 5 yıl önce Şikayet Et
    Merhabalar arkadaşlar, 1.sınıftayım bende kayıt yenileme için sadece ücret yatırıcaz ama ücret yazmıyor peki ne kadar yatırmamız gerekiyor ? Bilgisi olan var mı ?
    Cevapla
  • Sena 5 yıl önce Şikayet Et
    Açıköğretim ilahiyat harç ücretleri ne kadar bilen varsa söyleyebilir mi? Söyleyenler için teşekkür ederim
    Cevapla
  • Ramazan bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bende birinci sınıftayım, birinci sınıfta okuyan öğrenciler ilk senelerinde kayıt otomasyonu yapamıyor, sistemde yazıyor, harç ödenecek, sistem dersleri otomatik atıyor. İlk sınıfta ders ekle/sil uygulaması yok, ben görevliye de sordum, harcı yatırın, başka bir işlem yapmanıza gerek yok dedi.
    Cevapla
  • çağıl 5 yıl önce Şikayet Et
    peki ne kadar yatırıcaz yazmıyo hiçbir yerde
    Cevapla
  • Furkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben ders seçimi yapamıyorum kayıt otomasyonundan giriyorum kayıt yenileme saydası oraya girdikten sonra ise siz yapamassınız diyor neden acaba
    Cevapla
  • melek 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben de yapamadım.ders sevmeden ücreti yatırma diyor bilgilerde ..bir türlü ders ekle sile giremiyorum..doğruca ödeme yapın yazıyor ne yapacağız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...