Denizli Liseleri taban tavan puanları (kontenjan - yüzdelik dilimi) / LGS MEB

Lise hayatını Denizli'de tamamlayacak öğrencilerin merakla araştırdığı 2019 Denizli liseleri taban puanları paylaşıldı mı? Girdikleri LGS sınavında varını yoğunu ortaya koyan ve sınav sonuçlarına MEB sayfasından erişenler Denizli nitelikli okulların yüzdelik dilimleri sorgusunu yoğun bir şekilde başlattı. Tercih süreci için nefesler tutulurken Denizli'deki liselerin taban ve tavan puanlarını haberimizden kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

GİRİŞ 01.07.2019 09:57 GÜNCELLEME 01.07.2019 09:57

Denizli lise taban ve tavan puanları için heyecan dorukta 1 Haziran'da gerçekleştirilen LGS'nin sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler tercih işlemlerini gerçekleştirecek. Öğrenciler, lise taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kendi puanlarını karşılaştırıp tercih yapacaklar. Peki 2019 Denizli liseleri taban puanları ne? Puanına göre iyi bir liseye gitmek isteyen öğrenciler Denizli nitelikli okullar ve yüzdelik dilimlerini merak ediyor.

 

 

Lise tercihlerini belirlerken Denizli kentindeki okulların tavan ve taban puanları kadar LGS yüzdelik dilimlerine dikkat edin. Zaten lise tercihlerinizde önemli olan puanınız değil yüzdelik diliminizdir. Öncelikle e-okul üzerinden yayınlanan Denizli liseleri LGS yüzdelik dilimleri listesinden istediğiniz okulun EYP yüzdelik dilimine bakın.  Geçen yıl ilk yüzde 3'lük dilimden öğrenci alan okulların yüzdelik diliminde bu sene de fazla değişiklik olmayacaktır. Bu yüzdelik dilimi içindeyseniz 2.tercihinize yüzdelik diliminize en yakın okulu, 1.tercihinize istediğiniz okulu, 3. 4.v e 5. tercihlerinize geçen yıl yüzde 5'lik dilimden öğrenci alan okullara kadar inip yazabilirsiniz.

Şuan için 2019 Denizli taban ve yüzdelik dilimleri MEB tarafından açıklanmadı. Fakat 2018-2019 dönemi Denizli LGS yüzdelik dilimleri, okul kontenjanları ve liselerin EYP ve EDP yüzdelik dilimlerini aşağıda bulunan tablodan öğrenebilirsiniz...

 

 

denizli liseleri taban puanlarıdenizli nitelikli okulların yüzdelik dilimleri

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...