Destekleme ve Yetiştirme Kursları öğretmen ve öğrenciler için başvuru tarihi

Milli Eğitim Bakanlığı 2019 - 2020 Destekleme ve Yetiştirme Kursu kılavuzunu yayımladı. Öğretmenler ve öğrenciler için başvuru tarihi netlik kazandı. Peki, DYK E-Kurs öğretmen ve öğrenci başvurusu ne zaman yapılabilecek? Birçok öğretmen ve ücretli öğretmen adayının merakla beklediği DYK takvimi

Destekleme ve Yetiştirme Kursları öğretmen ve öğrenciler için başvuru tarihi
Destekleme ve Yetiştirme Kursları öğretmen ve öğrenciler için başvuru tarihi
GİRİŞ 16.09.2019 12:04 GÜNCELLEME 16.09.2019 12:04

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını merakla bekleyen öğretmenler ve öğrenciler için başvuru tarihi MEB tarafından açıklandı. 2019 - 2020 eğitim öğretim yılı kapsamında DYK öğretmen başvurularının alınması, 14-18 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Öğrencilerin başvuruları ise 19-23 Eylül tarih aralığında tamamlanacak. Peki başvurular nasıl olacak?

 

 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kurslarda görev almak isteyen öğretmenler, Bakanlıkça yayımlanan kılavuzda belirlenen takvime göre e-Kurs Modülü üzerinden veya milli eğitim müdürlüklerine şahsen başvuruda bulunmakta olup öğrenciler de ikamet ettikleri adresin bulunduğu ilçe sınırı içindeki kurs merkezlerinden birine e-Kurs Modülünden başvuru yapabilir.

Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-Kurs Modülü üzerinden gerçekleştirilecek. Kurs başvurularını zamanında yapma sorumluluğu öğretmenlere ait olacak.

 

 

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Başvuru Tarihleri

KİMLER E-KURS BAŞVURUSU YAPABİLİYOR?

5'inci sınıftan başlayarak 12. sınıfa kadar tüm öğrenciler kurslardan faydalanabilecek. Mezun öğrenciler de istemeleri halinde kurslara dahil olabilecek.

5,6,7,9,10,11. sınıf öğrencileri, haftalık 5 ders ve 12 saat,
8. sınıf öğrencileri, haftalık 6 ders ve 18 saat,
12.sınıf ve mezun öğrenciler, haftalık 6 ders ve 24 saat eğitim görebilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer