Türkiye'ye yönelik çirkin iddia!

Alman Die Welt gazetesinin iddiasına göre, Türkiye nükleer silah yapıyor.

Türkiye'ye yönelik çirkin iddia!
Türkiye'ye yönelik çirkin iddia!
GİRİŞ 23.09.2014 06:14 GÜNCELLEME 23.09.2014 11:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Alman gazete Die Welt, Türkiye'nin atom bombası için çalışmalar yaptığına dair bir haber yayınladı.

Türkiye’nin atom bombası yapabilmesi için gerekli teknik bilginin Pakistan'dan gelmiş olabileceğinin ileri sürüldüğü makale, 1982-1988 yılları arasında Federal Savunma Bakanlığı’nın Planlama Bölümü’nde çalışan Hans Rühle imzası taşıyor.

BND, TÜRKİYE'Yİ SADECE PKK İÇİN DİNLEMEDİ

Haberde, Alman Haber Alma Teşkilatı'nın (BND) Türkiye'yi sadece PKK, Irak ve Suriye'deki gelişmeler için değil; Türkiye'nin nükleer silah sahibi olma kararlılığı için de dinlendiği işaret edildi.

"ERDOĞAN NÜKLEER SİLAH KONUSUNDA KARARLI"

Ayrıca Erdoğan'ın da nükleer silah konusunda çeşitli işaretler verdiğinin altı çizildi. Öte yandan Erdoğan'ın Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile ilişkilendirilmesi dikkat çekti.

YORUMLAR 9
  • yusuf hamza 9 yıl önce Şikayet Et
    tanap vs kuzey gaz boru hattı. türkiye komşu ülkelerle yaptığı ve yağacağı boru hattı projeleriyle almanyanın rusya ile yaptığı kuzey gaz boru hattı anlaşmasını etkisiz hale getiriyor. almanlar rusya ile yapacakları bu antlaşmadan maddi ve stratejik olarak çok fayda sağlayacaktı. ama türkiye tanapla başlayan ve antlaşma sağlanabilirse; ırak ,kıbrıs ve iran gazı ve petrolünü avrupaya taşıyan en önemli koridor olma misyonuna giderek yaklaşıyor. yani almanlarla olan çıkar çatışmamızın kaynağı sadece istanbula yapılacak olan dev hava limanı değil. bu gidişlede önümüzdeki aylar hatta yıllarda da alman basınında türkiyeyle ilgili pek çok olumsuz haber çıkma ihtimali yüksek..
    Cevapla
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    die welt springer grubuna ait, yani aydın doğanın ortağına. aydın doğanın medyasına ortak olan axel springer holding almanyada medya alanında önemli ağırlığa sahip. springer grubunun yayın politikaları gereği israili eleştirmek kesinlikle yasaktır. israil terör devletinin atom bombasına sahip olduğunu bilmeyen yoktur ama hangi gizlilikle sahip olmuştur, bunları tartışmak basın özgürlüğü konusunda ona buna saldıran alman cumhurbaşbakanın ülkesinde imkansızdır. atom bombasının caydırıcı gücü inkar edilemez. eğer bazı ülkeler israilin taktiğini uyguluyorlar ise, israile sesini çıkartamayanların, susmaları daha anlamlı olur...
    Cevapla
  • Ahmet Nazım Erdem 9 yıl önce Şikayet Et
    Yapalım. Batıya ne? Biz onlar kadar insafsız olmadığımıza göre elimizde caydırıcı silah olmasının bir zararı yok.
    Cevapla
  • volkan9015 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bir gün o da olur.... her ülkede var almanyada da. bizde de olsun. caydırıcılığımız artar.
    Cevapla
  • Ufuk 9 yıl önce Şikayet Et
    Yapacak Tabi.... Nükleer silahlar sadece batılı ülkelere özel değil, Rusya, Amerika,Fransa, Çin, İsrail falan yapıyorsa Türkiye neden yapmasın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı