Uyuşturucu tacirlerine darbe

Adana'da polis ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonlarda, toplam 606 kilogram esrar ele geçirdi.

Uyuşturucu tacirlerine darbe
Uyuşturucu tacirlerine darbe
GİRİŞ 19.03.2013 17:34 GÜNCELLEME 19.03.2013 17:34

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik son beş günde 11 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Şüpheli şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda, 606 kilogram esrar ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Bu uyuşturucuların yakalanması neticesinde 303 bin vatandaşımızın zehirlenmesi engellenmiştir. Her türlü suç ve suçlu ile mücadelede olduğu gibi uyuşturucu ticareti ve kaçakçılık olaylarında da vatandaşlarımızın desteği önemlidir.

Aldığımız destekle halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak adına, Emniyet Müdürlüğümüzce zehir tacirlerine yönelik operasyonlara kararlı bir şekilde devam edilirken, aynı anda zehrin pençesine düşmüş gençlerimizi bu illetten kurtarmak için sosyal projelerle destekleme çalışmalarına da özel önem verilmektedir” denildi.

Bu arada, farklı illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri piyasaya süremeden yakalanan 11 kişi ise, sorgularının ardından adliyeye çıkartıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hatayspor'dan Halil Umut Meler ve TFF'ye isyan!
Kayyım iddiaları gündeme bomba gibi düştü! TFF'den açıklama...