Kızının parka terk ettiği kadının yaşam savaşı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde çocuklarının sokağa terk ettiği 58 yaşındaki Şerife Doğancı, kağıt mendil satarak hayata tutunmaya çalışıyor.

GİRİŞ 20.10.2014 13:19 GÜNCELLEME 20.10.2014 13:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde yalnız yaşayan ve kendisine bakmak istemeyen kızı tarafından bir ay önce Fethiye İlçesi'ne bırakılan Şerife Doğancı, 20 gün boyunca Atatürk Caddesi üzerindeki banka şubesi yanında kaldırımda yattı.

Havanın soğumaya başlamasıyla Çarşı Caddesi'nde eğlence mekanlarının depo olarak kullandığı harabe eve sığınan Şerife Doğancı, mendil satarak hayatını sürdürüyor.

Yürüteç yardımıyla yürüyebilen Doğancı, Almanya'da 17 yıl kaldıktan sonra, evlenerek Türkiye'ye yerleştiğini söyledi. Yaklaşık 10 yıl önce eşinden ayrıldığını anlatan 3 çocuk annesi Şerife Doğancı, çocuklarının kendisine bakmak istemediğini ve 2 yıl önce Trabzon'da huzurevine yerleştirildiğini söyledi.

Huzurevindeki bakım koşulları kötü olduğu için oradan ayrıldığını belirten Doğancı, "Kızım 'havalar daha sıcak' diye beni Fethiye'ye getirip bir parka bırakıp gitti. Tek isteğim tek göz bir oda" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    GELECEĞİNİ DÜŞÜNMEMİŞ. 17 Yıl Almanyada kaldım diyor,üstelik de evlenmiş.... kocasından hiç mi aylık,mal mülk kalmadı bu kadına,bide Almanyada 17 yıl ne yaptı,bir işe girip çalışmadımı,para biriktirmedimi. Almanyada 17 yıl kalan biri kadın olsun,erkek olsun köşeyi dönmesi lazım. Hayret.
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    DEVLETİN BİRŞEY YAPMASI LAZIM. Hani devletin kanun çıkarıp,zengin akrabanın ,fakir akrabaya yardım etmesi zorunlu kılınacaktı,herhalde ipin ucu belki kendilerinede dokunur,fakir ve muhtaç akrabalarımıza yardım etmek zorunda kalırız diye bu yasaya sıcak bakmadılar. nede olsa vekillerimiz ZENGİN sayılırlar,daha dün çıkan bir haberde 400 vekil hem emekli maaşı alıyor,hemde yine vekillik yapıyormuş,yani aşağı yukarı eline ayda 50bin kadar geçiyor. bunun 1-2 bin tl sini yoksul akrabalarına vermek istemiyorlar demek.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Osman kardeşime katılıyorum?...Öyle bir nesil varki ..Anne babasını bakım evlerine parklara sokaklara atarlar...... ......Ama evlerinde kedi,köpek beslerler?..Bu Kıyamet alametlerinden en önemlisidir..evlerde çoluk çocuk olmadığı için insanlığın sonunu getirir...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin? Kurban olduğumun ALLAH,ı bu kızıda .... . ...aynı şekilde .Parka düşürür.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Öz anne-babasını huzuɾ evine göndeɾip !. Evde kedi köpek besleyen insanlaɾın olduğu biɾ ülkede yaşıyoɾuz. Necip Fazıl Kısakürek !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı