Erzurum'da akıllarda durgunluk veren olay

Erzurum’da akıllara durgunluk verici olay duyanları hayrete düşürdü.

Erzurum'da akıllarda durgunluk veren olay
Erzurum'da akıllarda durgunluk veren olay
GİRİŞ 16.01.2012 13:00 GÜNCELLEME 16.01.2012 13:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Elektrik işçisi olarak çalışan İsmail G., çalıştığı yüksek gerilim hattında akıma kapılarak aşağıda kendisini tutmak isteyen oğlunun üzerine düştü. Hayati tehlikesi bulunan baba ve oğul tedavi altına alındı.
Erzurum’un Olur ilçesine bağlı Soğukgöze köyünde meydana gelen elektrik arızasını gidermek için oğlu Turgut G. ile birlikte köye giden İsmail G., saat 20.00 sıralarında yüksek gerilim hattına tırmandı. Gece karanlığında tamir yapıp köylüyü karanlıktan kurtarmaya çalışan İsmail G., yardımcı olması için yanında götürdüğü oğlu ile birlikte arızayı gidermek için bir süre çalışmaya devam etti. Karanlıkta göremediği iletken tellere yanlışlıkla dokunan İsmail G., elektrik akımına kapıldı. Yüksek gerilim hattında elektrik akımına kapılan babasını gören Turgut G., düşecek olan babasını yakalamak için harekete geçti. Elektrik akımına kapılarak yüksek gerilim hattından düşen babasını Turgut G., yakalamayı başardı. Elektrik akımına kapılarak vücudunda birinci dereceden yanıklar oluşan babasını düşerken yakalayan Turgut G.’de ağır şekilde yaralandı.

Olay yerine gelen köylüler tarafından çağrılan 112 ekipleri tarafından Aziziye Araştırma Hastanesine kaldırılan baba ve oğlunun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Olay anında babasının hayatını kurtarmak için uğraşan Turgut G.’nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu, baba İsmail G.’nin ise vücudunda birinci derece yanıklar ve kırıklar bulunduğu bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Bence 12 yıl önce Şikayet Et
    Akıllara Durgunluk Veren Olay. Bu başlık bence de biraz abes olmuş. Ayrıca çok anlamlı bir olay bence. Babasını kurtarmak için kendi canını tehlikeye atan bir evlat. Allah her iki vatandaşımızada acil şifalar versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Filistin'in BM üyeliği onaylandı