Cehennem Deresi'nde rafting heyecanı

Şimdiye dek sık sık terör olaylarıyla gündeme gelen Şırnak'taki Cehennem Deresi'nde rafting yapıldı. Güçlükonak Kaymakamı Akgül:"Çözüm sürecinin başarıya ulaşması ile Cehennem Deresi cennet deresine dönecek" dedi.

Cehennem Deresi'nde rafting heyecanı
Cehennem Deresi'nde rafting heyecanı
GİRİŞ 15.04.2013 19:57 GÜNCELLEME 15.04.2013 19:57

Güçlükonak ve Cizre Kaymakamlığı'nca düzenlenen etkinliğe katılan Cizre Kaymakamı Şenol Koca, Güçlükonak Kaymakamı Mustafa Akgül, İdil Kaymakamı Muhammed Mustafa İmamoğlu, Cizre Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Varol, cumhuriyet savcısı Taner Şen ve iş adamları ile profesyonel sporcular rafting heyecanı yaşadı.

Cizre Kaymakamı Şenol Koca, etkinlik öncesinde yaptığı konuşmada, çözüm sürecinden önce daha çok terörle anılan ve insanların ziyaret etmediği Cehennem Deresi'nde rafting etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Koca, çözüm sürecinde Şırnak'ın doğal güzelliklerine dikkati çekmek amacıyla Güçlükonak Kaymakamı Mustafa Akgül ile bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirtti.

Güçlükonak Kaymakamı Mustafa Akgül de, etkinliğin Şırnak'ın doğal güzelliklerinin tanıtılmasına katkı sunacağına inandığını vurgulayarak, "Çözüm sürecinin başarıya ulaşması ile Cehennem Deresi cennet deresine dönecek. Burası bilindiği gibi terörün geçiş güzergahlarından biri. Arzumuz çözüm sürecinin başarıyla sonuçlanması, insanların daha mutlu ve güzel bir gelecekte yaşamasıdır" dedi.

Erzincan Kemaliye Spor Kulübü sorumlusu Mustafa Toptaş, Şırnak Vali Yardımcısı Yasin Özcan'ın daveti üzerine ilçeye geldiklerini anlatarak, Cehennem Deresi'nden başlayıp Cizre'de sona erecek rafting turuna katıldıklarını söyledi. Toptaş, "İnşallah bundan sonraki süreçte Cizre'ye böyle botlar alınır ve rafting sporu süreklilik kazanır" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü