Yakalama emri var ama o keyif yapıyor

Fransa'da yaşanan firari işadamı Cem Uzan, deniz yoluyla özel yatlarla yada havadan helikopter ile ulaşımın sağlandığı tatil cenneti Saint Tropez'de Dünya Jet sosyetesi ile Oscarlı yıldızların gözde mekanında arkadaşlarıyla gönlünce eğlenerek stres attı.

Yakalama emri var ama o keyif yapıyor
Yakalama emri var ama o keyif yapıyor
GİRİŞ 15.09.2013 10:35 GÜNCELLEME 15.09.2013 13:45
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İmar Bankası davasında zimmet suçundan hapis cezası alan ve son olarak geçtiğimiz günlerde New York'taki Devlet Bankacılık Düzenleme Kurumu'nun, Motorola'ya 2.6 milyar dolarlık borcunu ödememek için, mal varlığının bir kısmını Ürdün Dubai İslam Bankası'nda sakladığından şüphesiyle altı Avrupa bankasından bilgi istemesi ile köşeye sıkışan iş adamı Cem Uzan, Güney Fransa'daki tatil cenneti Saint Tropez'de ünlü bir eğlence merkezinde keyif yapıyor.

Dünya jet sosyetesi ile Oscar ödüllü bir çok sanatçının yaz tatili için tercih ettiği eğlence merkezine müşteriler deniz yoluyla en az 70 metrelik teknelerle geliyor. Teknelerden zodyak botlarla alanın konuklar mekanda yer bulabilmek için aylar öncesinden rezervasyon yapıyor. Özel bir iklimlendirme sistemi ile hava sıcaklığının sürekli 24 derece tutulduğu Saint Tropez'deki Clup 55'te kalabalık arkadaş grubu ile stres atan firari işadamı Cem Uzan, cep telefonu ile çektiği fotoğrafları konuklarına gösterirken objektiflere takıldı. Konukların eğlence mekanına gelirken plaj havlusunu unutması halinde günlük 120 avro ödediği clupte öğle yemeği için kişi başına 200 avro ödeniyor. Eğer masadaki arkadaşlarınıza bir şişe şampanya ısmarlamak isterseniz 150 avroyu gözden çıkarmanız gerekiyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • ercan aykan 10 yıl önce Şikayet Et
    YÜZSÜZ BATININ ARSIZ AJAN ÇOCUKLARI!!!. Görevleri sona erince işte böyle ihya edilir bunlar. Nenem derdiki "oğlum sen eşek olursan, arkana semer vuran çok olur". Adamlar ne binmiş bizi yıllarca yaw. Lakin bunlar; yine nenemin dediği gibi "canı eşeğin attan çabuk gideceğini" de öğrenecekler. Bu işin geri dönüşü ve BAŞKADA MÜMKÜNÜ YOKTUR.
    Cevapla
  • ali aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    ne sandınız. cem uzanda dış mihrakların bir adamıydı yoksa nasıl kırmızı bültenle aranan bir adam rahat olur bedrettin dalan ?? burhan çömez biri ingilterede birisi almanyada sahi 7 düvel e savaştık ne demekti ?? kimdi bu 7 düvel BEYLER HALA SAVAŞTAYIZ BU MESELE TAYYİP MESELESİ DEYİL ANLAMIYORMUSUNUZ
    Cevapla
  • ahmet guven 10 yıl önce Şikayet Et
    biz onu hala Cem Uzan diye tanıyozda. o şimdi kimbilir hangi ülkenin pasaportuyla hangi kimlikle ortalıkta cirit atıyor kurtlar vadisi izleyin de aydınlanın biraz :)
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 10 yıl önce Şikayet Et
    KORKAN FARSA UTANMAZ CEM UZAN. Biz olsak insan yüzüne çıkamazdık ama adamlarda yüz yok fransada da adalet yok...
    Cevapla
  • Kriminal 10 yıl önce Şikayet Et
    Müzeyyen Başak. Ben Torumcu değil Yorumcuyum ,kör olsam su içen çocuğu görmem..Sizin T(Y)orumunuzda kendi gözlerinizin gördüğü yorum....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar