Bakanlara kar engeli

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile beraberindeki Bakanlar Mehdi Eker ve Cevdet Yılmaz, Nusaybin'e hareket etmelerinin ardından, yoğun kar yağışı nedeni ile Çınar ilçesinden geri dönmek zorunda kaldı.

Bakanlara kar engeli
Bakanlara kar engeli
GİRİŞ 13.12.2013 19:21 GÜNCELLEME 13.12.2013 19:21

Öğlen saatlerinde Mardin'e gitmek için Ankara'dan havalanan Başbakan Yardımcısı Atalay ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır Havaalanı'na inmek zorunda kaldı. Başbakan Yardımcısı Atalay, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, saat 16.00 sularında havaalanından Diyarbakır Valiliği'ne ait cip ile Nusaybin'e hareket etmek için yola çıktı. Atalay ve beraberindekiler 1 saatlik yolculuğun ardından, yoğun kar yağışı nedeniyle Diyarbakır'ın Çınar ilçesinden geri dönmek zorunda kaldı.

Öte yandan dün akşam uçuşa açılan Diyarbakır Havaalanı'nda, olumsuz hava koşulları nedeni ile uçak seferleri tekrar iptal edildi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, kar yağışının kentte yarın öğlen saatlerine kadar devam edeceği belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın