Dilipak'tan Arap Şeyhleri ile ilgili şok iddia

Usta gazeteci Abdurrahman Dilipak, 17 Aralık operasyonu ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Dilipak, Arap şeyhlerinin operasyonculara para aktardığı öne sürdü.

Dilipak'tan Arap Şeyhleri ile ilgili şok iddia
Dilipak'tan Arap Şeyhleri ile ilgili şok iddia
GİRİŞ 22.12.2013 16:34 GÜNCELLEME 22.12.2013 16:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Usta gazeteci Abdurrahman Dilipak, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Dinamit' canlı yayınına telefon bağlantısıyla katıldı.

Tayyip Erdoğan'a yöneltilen tehdit, aynı zamanda Mursi'ye yöneltilen tehdittir. Bakın başka bir şey söyleyeyim. Şu anda Suudi Arabistan'da, Dubai'de, Kuveyt'te arkası arkasına toplantılar yapılıyor. Türkiye'deki bu operasyonun sürdürülebilmesi için Arap şeyhleri Türkiye'ye kaynak aktarıyorlar.

Dilipak 6 ay önceden bilmiş ve uyarmış!

"BU ADAMI BİTİRİN" DİYORLAR'

Devam edelim; "bu adamı bitirin" diyorlar. Çünkü kendi geleceklerinden rahatsızlar. Tayyip Erdoğan'ın İslam dünyasına verdiği mesaj, umut, insanların inandıkları gibi yaşamaları yücelten bir hareketi tehdit olarak görüp, Tayyip Erdoğan'dan nefret ediyorlar. Ama bu Arap halkının genel tavrı değil.

YORUMLAR 6
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    HICKIMSE YE. hangı cete abı ? akp nın ıcınde akp lıler herkes gıbı ceplerını doldurmaya calıstılar ama ısı beceremedıler.kanun dısı ıs bıle yaptılar. evet fazla abartmaya gerek yok amaaa sucu ortmek sucu daha da buyutur. o yuzden kısa kesıp sucluları bır an evel cezalandırılmalı kı yoksa yara buyur ortersen ıltap olur ve dısardan mıkrop konar da o kucuk yara devletın/ınsanın sonuna sebep olur.
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    @cafer mutlu , okuduğunu anlamama sorunun mu var? TAYYİP ERDOĞAN' ın ARAP alemindeki ÇAKMA devletçiklerin ÇAKMA LİDERLERİ olan sütübozuk DİKTATÖRLERİN HALKLARINA verdiği "ÖZGÜRLÜK ve KURTULMA UMUDU" DURSUN,. TAYYİP efsanesi SÖNSÜN diye, BU OPERASYONLARIN SÜRMESİ ve DERİNLEŞMESİ için , OPERASYONU PLANLAYAN ve UYGULAYAN ÇETEYE DESTEK AMAÇLI GÖNDERDİKLERİ PARADAN bahsediyor. DEVLETE, AKP ye değil, BUGÜNKÜ İŞLERİ KOTARAN ÇETEYE PARA sağlamışlar... anladın ?
    Cevapla
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    TURKIYEYE AKTARILAN KAYNAK. kıme aktarılıyo o kaynak ? akp hukumetınden baska araplarla daha ıyı ılıskılerı olan mı var ?
    Cevapla
  • haydar demir 10 yıl önce Şikayet Et
    KENDİLERİ İÇİN TOPLUMU FEDA EDERLER. Arap yöneticileri, kendi saltanatarının son bulmasını istemediği için bu yola baş vurmaları çok manidar.Ümmet ateşlerde de olsa umurlarında değildir tabi...
    Cevapla
  • murat cg 10 yıl önce Şikayet Et
    El cevap. Bu ülkeye kim ne yapıyorsa karşılığı verilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı