Savcı Öz'e mahkemeden tekzip şoku

Mahkemeden Zekeriya Öz'ün tekzip talebine ret cevabı geldi.

Savcı Öz'e mahkemeden tekzip şoku
Savcı Öz'e mahkemeden tekzip şoku
GİRİŞ 20.01.2014 06:59 GÜNCELLEME 20.01.2014 14:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

17 Aralık operasyonu sonrası çıktığı yurtdışı ve yurtiçi gezilerin ortaya çıkmasanın ardından hakkında başlatılan soruşturma nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'nden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'ne atanan Zekeriya Öz tekzip şoku yaşadı.

Öz'ün iki gazeteye tekzip talebi mahkemece reddedildi. Öz, 30 Aralık ve 31 Aralık 2013 tarihlerinde hakkında iki gazetede çıkan haberleri 'kişilik haklarına ağır hakaret' olduğu gerekçesiyle tekzip etmek için İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvurdu.

Talebi değerlendiren mahkeme Öz'ün tekzip başvurusunu usulüne göre yapmadığı gerekçesiyle ret kararı verdi. Öz'ün tekzip etmek istediği haberlerde Fatih ilçesi Beyazıt'taki bir otel ile ilgili olarak Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'den yasadışı taleplerde bulunduğu iddia edilirken diğer haberde İstanbul Adliyesi'nde 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonunu Öz'ün de içinde bulunduğu derin bir teşkilat tarafından gerçekleştirildiği ileri sürülüyor. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 4
  • keskin söz 10 yıl önce Şikayet Et
    Rusvetciler Dubailerde tatil yapiyor haber yedi rumuzlu! bazilari tatil yapip zevki sefasini surerken sende aklini yemissin!. Hemde cikip milletin karsisina kendi cebimden ödedim diyor ama cok gecmeden ödeyen sirket ortaya cikip ben ödedim diyince isler sarpa sariyor. Daha hala göremediysen sana söylenecek her kelime fazladir.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    haberyedi rumuzlu ?... asıl yolsuzlar CHP.de?..... ...Balış baştan kokar misali tepeden aşağıya yolsuzluk diz boyu?...CHP.nin yolsuz diye kovduğu bir kişi geri dönüp birde aday oluyorsa kim yolsuz?...
    Cevapla
  • haber yedi 10 yıl önce Şikayet Et
    mehmet emin e katılamak mümkün değil. rüşvetçilere ilelebed devlet memuriyeti, çöpçülük bile haram olmalı. ( AKP içine battığı yolsuzluğa rağmen el üstü tutuluyor)
    Cevapla
  • Mehmet Emin 10 yıl önce Şikayet Et
    Bazı şeref fukarası yayın organları hala bunu masummuş gibi lanse ediyor. Adam Dubai'ye gittiğini itiraf etti, kendim ödedim dediği meblaları bile bir Ağaoğlu çalışanının kredi kartından çekilmiş. Rüşvetçilere ilelebed devlet memuriyeti, çöpçülük bile haram olmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı
Filistin'in BM üyeliği onaylandı