CHP mesajlarını "Twitter"den yayacak

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojileri Merkezi, partinin Twitter mesajlarının daha çok kişiye ulaşmasını sağlamak için "Sosyal Paylaşım Uygulaması" başlattı.

CHP mesajlarını "Twitter"den yayacak
CHP mesajlarını "Twitter"den yayacak
GİRİŞ 20.01.2014 12:01 GÜNCELLEME 20.01.2014 12:01

Yaklaşan seçimler için hazırlıklarını sürdüren CHP, internet üzerinden de propaganda faaliyetlerini artırmayı amaçlıyor.

CHP resmi sitelerinden ve hesaplarından yapılan duyuru ve haberlerin daha geniş kitlelere erişiminin sağlanması amacıyla daha önce "Bilişim Gönüllüleri" uygulaması başlatan parti, bu kez de "Sosyal Paylaşım Uygulaması"nı hayata geçirdi.

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Merkezi'nce başlatılan ve CHP'nin Twitter mesajlarının daha çok kişiye ulaşmasını sağlamayı amaçlayan uygulamaya, kullanıcılar kendi hesapları ile üye olabiliyor.

Twitter hesabı ile bağlanarak uygulamaya katılındığı taktirde, CHP Sosyal Paylaşım Twitter hesabı olan "@SP_CHP" adresinden gönderilen tweetler kullanıcı adına Retweet (RT) yapılıyor.

Uygulama, CHP Sosyal Paylaşım Yönetim hesaplarını ise otomatik olarak takip edilmesine imkan veriyor.

-Yapabildikleri

"Sosyal Paylaşım Uygulaması"na üye olanlar"zaman akışındaki tweetlerin okuması, takip edilen kişilerin görülmesi ve yeni kişilerin takip edilmesi, profilin güncellenmesi ve kullanıcı adına tweet gönderilmesi" şartlarını ise kabul etmiş oluyor.

Uygulamanın "Özel mesajlara ulaşmak" ve "Twitter şifreni görmek" gibi bir durumunun ise olmadığı kaydediliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Filistin'in BM üyeliği onaylandı
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın