AYM'den Twitter sürprizi: Artık kararlar...

Son günlerde çok konuşulan Anayasa Mahkemesi Twitter hesabı açtı. Artık Anayasa Mahkemesi'nin aldığı kararlar Twitter'dan takip edilebilecek.

AYM'den Twitter sürprizi: Artık kararlar...
AYM'den Twitter sürprizi: Artık kararlar...
GİRİŞ 11.04.2014 14:40 GÜNCELLEME 12.04.2014 11:05
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Anayasa Mahkemesi Başkanlığının, "@AYMBASKANLIGI" adı altında iki gün önce açtığı Twitter hesabının profilinde, yüksek mahkemenin binasının fotoğrafı yer alıyor.

Hesapta, şimdiye kadar, Anayasa Mahkemesi Genel Kurulunda görüşülen dosyalarla ilgili gündem ile yurt dışı gezilerine ilişkin 4 paylaşımın yapıldığı görülüyor.

Anayasa Mahkemesinin, şu an 5 bin 175 takipçisi bulunuyor.

Bu arada Yargıtay Başkanlığı da "@TCYargitay" adı altında yaklaşık bir ay önce Twitter hesabı kurmuştu. Başkanlıktaki faaliyetlerin duyurulduğu hesabı, 187 kişi takip ediyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 21
  • tolga ceyhan 10 yıl önce Şikayet Et
    twitter savunmasını kim yapıyor ? !!!!!. ABD mahkemelerini tanır senin mahkemelerini tanımayan hiçbir kişilerin kişilk haklarına yapılan saldırılar cezasını görmez ise bunlara bir yaptırım olmazsa bu ifade özgürlüğümü oluyor şimdi ben çıkıp biri hakkında bu çok kazanıyor bu çalıyor bu çok konuşuyor bu dolandırıcı diye yazsam kimse bana bişey diyemeyecek mi yazdıklarımdan dolayı batan şirketler veya intihar eden kişilerin haklarını kim savunacak iyide özgürlük dediğimiz ormanda bile birbirinin kişisel alanına girdiğinde kendileri savunmasını yaparken insanların bu alanlarını adalet koruması için varsa bunun neresi ifade özgürlüğünde kısıtlama olsun ki insanların bu durumda internette biri hakkında yazdıklarına karşılık cevabını sözlü yada yazılı toplum içerisinde aşağılayıcı biçimde ifade etmeside özgürlük olmayacak mı
    Cevapla
  • Nizâmülmülk 10 yıl önce Şikayet Et
    ah be Tayyip. Nasıl bir düzene çomak soktuysan ihanetler havada uçuşuyor, twitter facebook ve youtube şer tarafının yeni silahlarıdır, youtube a abd dışişleri bakanı cia başkanı ve abd genel kurmay komutanının gzili görüşmesini koysunlarda ne oluyor görelim, veya ingiltere veya israilin, ama türkiyenin olunca ab abd bm batı nerede şer odağı varsa utanmadan demokrasi haber özgürlüğü zırvalarına başlıyor ama en acı olanda içimizden birilerinin alenen onlarla aynı dili kullanıp bizi hedef almaları, işte ihanet budur..
    Cevapla
  • mesut çakıroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    ne işi var orada ki!!. Anayasa mahkemesinin ne işi var twiteer ile facebook veya youtube ile adı üzerinde yüce mahkeme değil mi? Yargıtay gibi mahkemelerin verdiği kararları bozuyor ne diyeyim yazıklar olsun
    Cevapla
  • YUSUF ARSLAN 10 yıl önce Şikayet Et
    bence 'terbiyesizlik'. hem hükümeti hem de milleti yok sayıp onların rağmına iş yapmaktır bu . bence kabul edilemez. ben etmiyorum da. ne demek ya bu. nispet yapar gibi twitter hesabı açmak doğru değil. resmi bir kamu kurumu bu yoolara tevessül etmemelidir. haşimkılıç'ı da kınıyorum milletin bağrından gelen adilbir hakim zannetmiştim ancak o da paralel çıktı. yazıklar olsun bu millet böyle köstebeklerden ne zaman kurtulacak acaba. ama mahkeme-i kübra var kalsın bizim davamız oraya kalsın oradaAdil-i Mutlak bir Hkim elbet görecek hesapları
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE'DE TEMSİLCİLİĞİ YOK VE VERGİ ÖDEMİYOR.. Türkiye'de temsilciliği dahi bulunmayan ve vergi ödemeyen bir sosyal paylaşım sitesinde AYM ve Yargıtay Başkanlığı hesap açıyor. Ne tuhaf! Ben şahsen "Bu herifler acaba AYM'ne ve Yargıtay Başkanlığına temsilci açtılar da bizim mi haberimiz yok." diyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması