Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili hiç duyulmamış iddia!

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili bu zamana kadar duyulmamış şok bir iddia daha ortaya atıldı.

Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili hiç duyulmamış iddia!
Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili hiç duyulmamış iddia!
GİRİŞ 17.04.2014 07:56 GÜNCELLEME 17.04.2014 13:23
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Akşam Gazetesi'nin manşetinden verdiği haberde; Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasının soruşturmasında 1. derece tanık olan Erol Ölmez, paralel yapının kendisine; "25 Mart'ta mahkemeye gidip, Yazıcıoğlu'nu Başbakan Erdoğan ve Hakan Fidan öldürttü diyeceksin" diye baskı yaptığını açıkladı.

Ölmez, 25 Mart'tan bir gün önce mahkemeye verdiği ifadede önemli detayları deşifre etti.

ÖNCE PARA SONRA TEHDİT

Yazıcıoğlu davası soruşturması, özel görevli mahkemelerin kapatılmasının ardından Malatya'dan Kahramanmaraş'a alındı. Ölmez, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na tanık sıfatıyla verdiği dört sayfalık yazılı ek ifadede, paralel yapının kendisine tehdit eşliğinde yaptığı teklifi anlattı. İfadesinde, "Para teklifi ve kabul etmediğim takdirde ölüm tehdidi ile yanıma geldiler. Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümüne Başbakan Erdoğan ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın neden olduğunu mahkemede anlatmamı istediler" dedi.

YAZICIOĞLU'NU SUSTUR 10 MİLYON DOLARI AL

Ergenekon davası kapsamında 22 ay cezaevinde yatan Ölmez, yargılandığı sırada verdiği ifadede; "Yazıcıoğlu'nun ölümü kaza değildir. 2007 yılı sonlarında Çerkez Ali kod adlı kişi ve ABD irtibatlı bir milletvekili, Yazıcıoğlu'nun susturulması için 10 milyon dolar teklif etti" demişti.

DOSYALARIN ALTINDA KALACAKLAR

İfadesinde Yazıcıoğlu'nun ölümünün çok güçlü bir yapı tarafından organize edildiğini, bazı figüranların satın alındığını savunan Ölmez, böylece Başbakan ve Mit Müsteşarı'na iğrenç bir komplo kurulduğunu vurguladı.

Ölmez ifadesinde "Benim amacım bu kirli yapıyı ifşa etmektir, bu Türk halkına bir borcumdur ve vicdanımı rahatlatmam ve kul hakkının ödenmesi için bu gereklidir. Bunların kim olduğu ve neye hizmet ettikleri tek tek açığa çıkacak" diye konuştu. Yazıcıoğlu davası başladığında gerçeklerin gün yüzüne çıkacağını belirten Ölmez, "Başbakan Erdoğan ve Hakan Fidan'a iftira atmamızı isteyenler bu davalar başladığında dosyaların altında kalacaktır" dedi. 

YORUMLAR 19
  • ismilazimdegil 10 yıl önce Şikayet Et
    TESADÜFÜN BU KADARI - ERHAN ACUN. İki taraf da birbirine yıkma telaşıda demişsiniz. Sonrasında ise yanlış helikoptere işi yıkmışsınız. Hadi kabul edelim. Düştü. 112 ile telefon konuşması. Tam bir facia. Ders olarak okutulacak bir facia hem de. Hadi diyelim o kişinin tecrübesizliği. Peki İsmail Bey'in düzgün bir konuşması varken, çenesi kırık çıkıyor, bilmem kaç metre uzakta bulunuyor. Helikopterden çalınan, yok olan parçalar v.s. Yerinin bilinmesine-bulunmasına rağmen, buldurtulmaması. Valinin ilk anda yanlış hatırlamıyorsam bulundu, yaşıyor açıklaması. Ama sonrasında farklı bilgilerin verilmesi. v.s. v.s. v.s. Yani hepsi bir araya geliyor. Tesadüfün bu kadarı pes yani. Yanlış helikopterden daha fazlası var inancındayım. Sizi yanlış anlamadım umarım. Yanlış anladıysam da yukardaki bilgilerin yanlış olmadığını herkes biliyor, haberlerden takip ediyordur.
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    KATİL PARALEL YAPI NIN T.S.K. kuvvetleri ayağı mı ?. hocam sana hakkımızı helal etmeyiz ... sen ABD ve İSRAEL in adına mı çalıştın itiraf et ...!
    Cevapla
  • Arif BİLGİN 10 yıl önce Şikayet Et
    İDDİA ÇOK ÖNCE YAYDIRILDI. "Yazıcıoğlu'nu Başbakan ve Hakan Fidan öldürttü" iddiasını 25 Mart'ta gidip söylemesi istenmiş.. İyi de Böyle bir iddianın gündeme geleceği 25 Mart'tan en az on gün önce duyulup yayılmaya başladı.. Demek ki, organize edenler gerçekten var...
    Cevapla
  • Mehmet Küçük 10 yıl önce Şikayet Et
    Kim?. Kimin teklif ettiğini söylesinde biz de bilelim paralel kimmiş?
    Cevapla
  • Erhan ACUN 10 yıl önce Şikayet Et
    Kaza ilgili gerçekler.... Paralel yapı bu kazayı Ak Partiye yıkarak Ak Partiden Cumhurbaşkanı çıkmaması uğraşında... hükümet ise bu kazayı paralel yapının üzerine yıkarak dahada itibarsız hale getirme uğraşında yani kim kimi bitirirse hesabı...bu kaza ilgili yorum yapılırken bilirkişilerin gözlemleri görmezlikten geliniyor. Bilirkişilere göre o cins helikopter ile seçim gezilerinin yapılması doğru değildi. Hatta sayın başbakanın da bu konuda bir açıklaması oldu "partinin o tür helikopter kiralaması ve siyasetçiyi o tür helikopter ile seyahat etme mecburiyetinde bırakması doğru değildi. Bu iş için motorları dahada gelişmiş hava araçları tercih edilmeliydi." dediğini biliyoruz. Bana göre de kazanın nedeni yanlış helikopter tercihinden kaynaklandı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi