Erdoğan'la kucaklaşan çocukların gözyaşları

Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingingi sonrası sahneye aldığı çocuklarla kucaklaşma anları herkesi duygulandırdı.

GİRİŞ 25.05.2014 20:44 GÜNCELLEME 26.05.2014 00:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Erdoğan, AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde, 30 Mart seçim sürecinde yoğun programı nedeniyle Yalova'ya gelemediğini belirterek 1 Haziran'da tekrarlanacak yerel seçimlerin Yalova'ya ve Yalovalılara hayırlı olmasını diledi. Başbakan Erdoğan burada yaptığı konuşma sonrası Eşi Emine Erdoğan'la beraber kendilerini dinlemeye gelen bazı çocukları sahneye aldı.

Başbakan Erdoğan ve Emine Erdoğan'a ellerindeki çiçekleri uzatan çocuklar Başbakan'a sarılınca gözyaşlarını tutamayıp sahnede mutluluk gözyaşları döktü.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • Gültekin kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Basbakanimiz cocuklari herkesi . kendisinie hayran birakiyor samimiyetle söyliyorum Basbakanimizi canli görmek daha bir baska karizmasi heybeti yeter AVrupa böyle lider görmedi ne KK ne Türkiyedeki muhalfet onun eline su dökemez yok onlarin böyle lideri onun icin korkuyorlar ondan , kim ne derse desin sonuna kadar Basbakanimizin arkasindayiz sonuna kadar AKP ve RTE biz aslinda Basbakanimiza destek vererek kendi gelecegimize cocuklarimizin torunlarimizin geleceginie destek veriyoruz büyük ve güclü Türkiye icin
    Cevapla
  • ahmet özaydın 9 yıl önce Şikayet Et
    ahmet batman. iskender melekli sana şunu söyliyeyim. çocuklar siyasi mitinglere aileleriyle gider bende sana şunu sormak istiyorum iskender peki çocukların gezi parkında ve eylemlerde ne işleri var bunu hiç sordunmu kendine sana çok koymuş çocukların başbakana olan sevgileri genç nesil ve çocuklar herkes tayip erdoğan diyecek senin gibiler ise asla recep tayip erdoğan diyemiyecek çünkü sen gezi kafalısın
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    @ İskender melekli : sen polise taş, molotof atmaya gönder çocukklarını !. Ekmek almaya cebinde sapan ve bilyalarla giden BERKİN gibi,Yorumların bu tiplerden olduğun belli ediyor , sevgi bilmeyenler şiddet tatbik eder !
    Cevapla
  • fahrettin taşkıran 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakana menfi yorum yapanlar..... . Çocukların ölümlerine çanak tutan ve yanına çocuk geldiğinde yanağını kaçırıp yüzünü çevirenlere baksınlar!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • mustafa sait emek 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yardımcın olsun başbakanım. bir insanın iyi ve ya kötü olduğunu en iyi iman sahibi yaşlılar ve temiz ve halis niyetli çocuklar anlayabilirler. çünkü onların batınları temiz olduğu için karşısındaki insanın nasıl biri olduğunu tam anlamasa bile bunu kalben hisseder. Eğer sayın başbakanımız iyi biri olmasa çocuklar ona bu kadar teveccüh göstermezlerdi. bu düşünceme burada karşı çıkanlar olacak; ancak,vicdan terazisiyle tarafsız olarak bu video'yu izlerseniz bunu anlarsınız. bunu nereden çıkarttınız derseniz çocuk siyasetten ve taraf tutmaktan ne anlar. Ayrıca "şeriat zahire hükmeder". ALLAH(cc) için ben başbakanımızı seviyorum ve bunu izleyince çok duygulandım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi