Ağrılı annelerden BDP'li Sakık'a tepki

Ağrı’da terör örgütü PKK tarafından çocukları dağa çıkarılan acılı anneler, Sırrı Sakık’a tepki gösterdi.

GİRİŞ 31.05.2014 10:20 GÜNCELLEME 31.05.2014 12:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da dağa kaçırılan çocukların ailelerinin BDP İl Başkanlığına yaptıkları baskının ardından benzer bir olayda Ağrı’da yaşandı. Çocukları dağa çıkarılan acılı anneler Sırrı Sakık’a tepki gösterdi.

“ÇOCUKLARIMIZI GERİ VER”

Çocukları dağa çıkarılan gözü yaşlı 6 anne,  çocuklarının PKK tarafından dağa kaçırıldığını anlattılar. Aileler, Sırrı Sakık ile görüşmek isteyen acılı ailelere çevredeki vatandaşlardan da destek geldi.

Bir süre bekledikten sonra Sakık’la görüşebilen aileler, “Çocuklarımızı geri verin” şeklinde tepki gösterdi.

SAKIK’IN AÇIKLAMASI TATMİN ETMEDİ

Sert tepki karşısında çaresiz kalan Sakık ise, “Olayla bizim ve partimizin bir alakası yok'' açıklaması ile yetindi. Sakık’ın ailelere yardım edemeyeceğini söylemesi üzerine tepkileri artıran aileler, ''Cenazeleri geldiği zaman katılmasını bilirsiniz. Biz çocuklarımızı sağ salim istiyoruz'' ifadelerini kullandılar.

BAŞBAKAN HDP’YE ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, PKK’nın kaçırdığı çocukların bırakılması için Halkların Demokratik Partisi’ne (HDP) yardımcı olması çağrısında bulunmuştu. Erdoğan, “ Onları alıp gelmediğiniz takdirde B planımız C planımız devreye girer” ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan ayrıca, çocuklarının iadesi için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yapan anne ve babaları da yürekten selamladığını belirtmişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 9
  • Niyazi ÇOBAN 9 yıl önce Şikayet Et
    UYANIŞ TAMAM . Nihayet bu günleri de gördük.Daha önce evlatlarını dağa gönderen Anne' lerin yerini, şimdi dağa kaçırılan evlatlarını geri isteyen anneler geldi.Evet doğu insanından doğu ANNE ve BABA larından beklenen budur. Kendi evlatlarını kolejlerde yurt dışında en güzel okullarda okutanlar ,Avrupa'nın en önemli şehirlerinde yaşatanlar Doğu ve Güneydoğu ailelerin evlatlarına DAĞLARI reva görmektedirler. Ama ailelerin uyanışı DAĞLARIN SONUNU getirecektir. Bir kıvılcım gerekiyordu,o da yandı. Evet bu saatten sonra TÜRKİYE'nin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Açılım ÇAĞLARA AÇILIM olacaktır. Büyük Türkiye doğum sancıları ile doğacaktır. Her sancı BÜYÜME'nin ve GELİŞME'nin işaretidir.Böyle KUTLU DOĞUM'lara can feda edilerek gelinmiştir yine de CAN FEDA.Evet İSTESENİZDE İSTEMESENİZDE ÇAĞLARA DAMGASINI VURACAK BÜYÜK TÜRKİYE GELİYOR...
    Cevapla
  • m.ömeroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Tabi bay sakık cani pkk il hiç bağınız yok... biz aptalız ya yedik!!!. masum insanların kanı sizlerin kirli ellerinizde duruyor ve o kanları bu dünyadaki hiçbir deterjan ile yıkayamazsınız, hele azıcık varsa vicdanınızdan asla... Onların temizliği ancak ahirette olacaktır...
    Cevapla
  • formator 9 yıl önce Şikayet Et
    ben niye şaşırmadım. ben niye şaşırmadım
    Cevapla
  • zeyzey 9 yıl önce Şikayet Et
    ah analar canım analar... Allah yar ve yardımcınız olsun.. masum bebeleriniz Efendimiz önderliğinde BEDR SAHABELERIYLEN korunsun.. ah analar canım analar.. Allah yar ve yardımcınız olsun..
    Cevapla
  • ali kocabaş 9 yıl önce Şikayet Et
    bir milletin algısı. ben bdp ve hdp yöneticilerine acıyorum. anlaşılan artık Kürt kökenli kardeşlerimizde onları terörist olarak görüyor ve bu ülkenin başına bela açacak gurupların ele başları olarak algılıyorlar. ben böyle bir algı ile tanınan biri olmayı istemezdim. evet bu durum şunun da göstergesi Türkiye doğusu ile batısı ile huzur istiyor savaş değil. artık Kürt kardeşlerimiz ile Türk kardeşleri beraber barış içinde yaşamalarını istemeyen guruplara karşı daha cesur olmalılar. bu irade ilk önce Kürt kardeşlerimizden gelmeli. onlar artık şunu iyi bilmeli bdp ve hdp yöneticilerinin çocukları dağda değil. ileride onları yönetecek müstakbel yöneticiler olmaları için ve onlar için ölecek Kürt çocuklarının kanının üzerine kurulacak saltanatın ekmeğini yemek ve sefasını sürmek için Avrupa ve Amerika'dalar. uyanın kardeşlerim. ama şunu da ifade etmem lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü