Eylemciler bu kez kamyonlarla yol kesti

Kağıthane’de TEM’e inen eylemciler kamyonların önünü keserek anahtarlarını aldı. Yüzü maskeli gurup kamyonlarla yolu kapattı.

Eylemciler bu kez kamyonlarla yol kesti
Eylemciler bu kez kamyonlarla yol kesti
GİRİŞ 01.06.2014 02:39 GÜNCELLEME 01.06.2014 03:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

- Kağıthane’de TEM’e inen eylemciler kamyonların önünü keserek anahtarlarını aldı. Kamyoncular eylemcilerin elinden kaçarak kurtulurken, yüzü maskeli gurup kamyonlarla yol kesti. 

Olay, Nurtepe yol ayrımında 24. 00 sıralarında meydana geldi. Yüzü maskeli 15 kişi TEM’den geçen araçlara taş attı. Daha sonra yola inen eylemciler, yoldan geçen iki kamyonu durdurarak anahtarlarını aldı. Kamyoncular yüzü maskeli gruptan kaçarak kurtulurken eylemciler kamyonları yan çevirerek yolu kesti.

İhbar üzerine olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri gruba gazla müdahale etti. Eylemciler, kamyonların anahtarlarını da alarak kayıplara karıştı. Eylemcilerin demir bariyerleri yol kestiği görülürken TEM’de uzun araç kuyrukları oluştu. Biri yolda yan duran iki kamyon olay yerine gelen vinçle çekildi.
Kamyon şoförü Hıdır Ercan: “Yüzleri maskeli 15- 20 kişi anahtarları aldılar. Anahtarları yanlarında götürdüler. Polis gelince kaçtılar” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • cafer mutlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Oguzhan ikisi de ayni ?. YUZU MASKELI li teroristler. Hani teror yok idi bitmis idi? Sadece yer ve taktik degisti,gormeyen gozun vay haline.Simci teroru bitirmek icin ''gezicilere'' projeler,yatirimlar mi yapilacak ?
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    BİRİ BANA ARADAKİ FARKI SÖYLESİN!!!. Dağdaki TERÖRİSTlerle Şehirdeki Teröristlerin farkı var mı? İkisinin de amacı DEVLETe zarar. İkisi de VATAN hainidir! Polise Molotof ve taş atanlar alanen adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı!
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞİMDİ BUNLARI NASIL VURMAZSIN !. vatandaş olarak bu teröristlerin kafalarlına birer kurşun sıkılması taraftarıyım !
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    Yuh be daha neler gorecegiz artik. yol kes vatandasin anahtarini al malina el koy, resmen teroristlik yap, sonra polis gelsin bir mermi bile sikamasin, su siksin..Sonrada bunlarin onune gecilecegi sanilsin..Yav artik ulkede polisten devletten korkulmuyor halen anlamadiniz mi? Basbakana istedigini soyle, cumhurbaskanina istedigini soyle , polise kufret yumruk at, hatta tas sopa, (cok sukur molotof yeni duzenlendi) at da at yahu..Sonra polis gelsin sana su tabancasiyla su atsin..Bumudur yani?Birakin artik su avrupadan korkmayi..Ecdadimizin golgesinden korkarlardi simdi biz aman AIHM sine bir dava daha acilmasin diye korkuyoruz..
    Cevapla
  • mehmet duran 9 yıl önce Şikayet Et
    polise artık bu gösterilerde yetki verilmelidr. amerika da polise verilen yetkiler türkiye de uygulanmalıdır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
22 yıldır çalıştığı belediyeye başkan oldu! Kazma kürek çalışmaya devam ediyor
Yunanistan ve Türkiye'nin ortak yemeği! En iyisi Türk mutfağından seçildi...