Ali İsmail Korkmaz davasında sıcak gelişme

Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüne ilişkin dava Kayseri'de devam ediyor.

Ali İsmail Korkmaz davasında sıcak gelişme
Ali İsmail Korkmaz davasında sıcak gelişme
GİRİŞ 14.07.2014 11:10 GÜNCELLEME 14.07.2014 11:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüne ilişkin Kayseri’de görülen davada okunan adli tıp raporuna göre, Ali İsmail Korkmaz’ın kafa travmasına bağlı beyin kanamasından öldüğü belirlendi.

3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüne ilişkin davada, Eskişehir Osman Gazi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumu Raporu okundu. Raporda, Ali İsmail Korkmaz’ın ölümünün, ’kafa travmasına bağlı beyin kanaması ve buna bağlı komplikasyonlar nedeniyle meydana geldiği, kendisinde mevcut hastalık nedeniyle kullandığı ilaçların kafa travması nedeniyle ölümünü hızlandırdığı, kafa travması olmasaydı ölümünün gerçekleşmeyeceği’ yazıldı.

İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun hazırladığı rapora göre ise, “Beyin kanaması ve sonrasında meydana gelen komplikasyonlar nedeniyle ölümünün gerçekleştiği, kişide sağ omuz arka tarafındaki kırık, kişinin hayat fonksiyonlarına etkisinin orta derecede olduğu, kafa ve yüz bölgesindeki travmaların kişinin hayatını etkileyecek derecede olduğu, kemik kırıklarının hayat fonksiyonlarını orta 3 derecede etkileyecek olduğu, kişinin darp olayına bağlı yaralanması ile ölümü arasında illiyet bağı olduğu, kişinin kendinde mevcut kalp hastalığı nedeniyle, kullandığı ilaçların darp eylemi sonucunda meydana gelen beyin kanaması olayını kolaylaştırdığı ve ölümünü kolaylaştırdığı oy birliği ile mütalaa olunur” ifadesine yer verildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Temiz Bey? doğru hem analarda babalarda hemde.....Onları sokaklara süren CHP,lilerde.... ........ ,Kılıçdaroğlu değilmiydi "TVde Haydi herkes sokaklara dökülsün" diyen..Gezi parkında Halkı resmen isyana teşvik ettiler bir çok insanın ölümüne sebep oldular!.
    Cevapla
  • m.ömeroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    chp baş m. bay KK... gurur(!) duyabilirsin!!!. sokakları terörize eden gençlere "sizi alnınızdan öpüyorum" diyerek gaz veren ve yerli che olmaya özenen, kendini marksist devrim kalkışmasının lideri yapmaya çabalayan zengin Gandi... evet katlettirdiğin insanların kanı üzerinden siyaset yapmak vicdanını kanatmıyorsa ne diyeyim? sonra da tv.'ye çıkıp ağlamaklı bir ses tonuyla madur edasıyla bıyık altından gülerek yaptığın açıklamalar yok mu, kahrediyor beni. AMA BU HALİNLE SAMANYOLU BASIN GRUBUNDA YER ALMA REYTİNGİN YÜKSELDİ, NASIL BİR İŞBİRLİĞİ İÇİNE GİRDİYSEN O ESKİDEN TU KAKA OLAN F TİPİ YAPIYLA!!!
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    genç çocukları polisle çatışmaya gönderip ölümüne sebep olan ana babalarda kabahat ! . kimse güvenlik güçlerinde kabahat bulmasın, bu güvenlik güçleri yarın onlarada lazım olacak !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı