İsrail'e bir boykot da Sancaktepe'den

Sancaktepe Belediyesi, Gazze katliamından dolayı tesislerinde İsrail ürünlerini satmama kararı aldı.

İsrail'e bir boykot da Sancaktepe'den
İsrail'e bir boykot da Sancaktepe'den
GİRİŞ 21.07.2014 18:20 GÜNCELLEME 21.07.2014 18:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gazze'de yaşanan vahşete tepki olarak İsrail ve arkasındaki küresel sermayeyi boykot etme kararı aldıklarını duyuran Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, herkesi bu eyleme destek vermeye çağırdı.

Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptığı açıklamada, “İsrail’in yapmış olduğu zulme sessiz kalamayız. Tam bir insanlık trajedisi ile karşı karşıyayız. İsrail Gazze'ye ölüm yağdırıyor, bazı İsrailliler de seyir terasına çıkıyor, film izler gibi bombaları izleyip, alkış tutuyor. Bu vahşete tepkimizi koymalıyız diye düşündük. Bu doğrultuda Sancaktepe Belediyemizin Sosyal tesislerine İsrail ürünlerinin satışı kesinlikle yasaktır." dedi.

İsrail ürünlerine karşı uygulanan boykotu kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Başkan Erdem, ayrıca ülke olarak tüm bireylerin boykot çağrısına kayıtsız kalmamasının altını çizerek duyarlı tüm vatandaşlara İsrail ürünlerini satın almama ve boykot etme çağrısında bulundu.

YORUMLAR 1
  • CEVAT ADIYOK 9 yıl önce Şikayet Et
    HELAL OLSUN , tam destek . çekmeköy belediyesine bağlı bir vatandaş olarak belediyemizi de bu tepkiye ortak olmasını temenni ediyorum. başkan ismail erdem i kutluyorum..müslümanlar bir olmalı birlik olmalı ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler