İhsanoğlu'nun alkollü oğlu karakolluk oldu

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oğlu Osman Tuğrul İhsanoğlu, Yeniköy sahilinde olay çıkardı.

İhsanoğlu'nun alkollü oğlu karakolluk oldu
İhsanoğlu'nun alkollü oğlu karakolluk oldu
GİRİŞ 22.07.2014 07:32 GÜNCELLEME 22.07.2014 07:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre olay, Perşembe gecesi Yeniköy Köybaşı Caddesi'nde meydana geldi. Semt sakinleri saat 01.18'de 155 ihbar hattına sahilde alkollü bir vatandaşın, iç çamaşırıyla denize girdiği ve çevreye zarar verdiği yönünde ihbarda bulundu.

UYANINCA DENİZE ATLADI

Polis ekipleri, çok geçmeden olay yerine intikal etti. Ekipler, parkta yatan bir kişiyi fark etti. Alkolün etkisiyle yarı baygın halde bulunan kişi polisler tarafından uyandırıldı. Polisin müdahalesiyle uyanan bu kişi kendisini yeniden denize attı.

ATLAYAN KİŞİ İHSANOĞLU'NUN OĞLU ÇIKTI

Polis, kendisini denize atan kişiyi denizden çıkartarak, kimlik tespitinde bulundu. Olay çıkaran kişinin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan ve Harbiye'de bir hukuk bürosunda çalışan 37 yaşındaki avukat oğlu Osman Tuğrul İhsanoğlu olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, olayla ilgili zabıt tuttu. Osman Tuğrul İhsanoğlu, kimlik tespitinin ardından evine götürülerek ailesine teslim edildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 6
  • BURHAN TAHA 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞİMDİ ÇOK RAHATLAMIŞTIR KILIÇTAROĞLU !!! . Biliyorsunuz İhsanoğlu' nun muhafazakar sanılması sebebiyle CHP tabanında huzursuzluk var. Şİmdi eli güçlendi kılıçtaroğlunun, partilere mesajı da benden hediye olsun mesela şöyle diyebilir : " korkmanıza gerek yok bakın oda bizden biri "
    Cevapla
  • hüseyin akar 9 yıl önce Şikayet Et
    hahahaha. oğlu şimdiden chp li oldugunu göstermiş ve kendini kanıtlamıştır öyle bir zatın oğlu ramazanda böyle yapsın :)
    Cevapla
  • Garip Durak 9 yıl önce Şikayet Et
    ATASÖZÜ. Arkadaşlar, Atasözü derki; evlat babanın sırrıdır. Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin. Kendine dönüp bakmalı İhsanoğlu. Özü oğlunda tezahür ediyor diyorum vesselam...
    Cevapla
  • Erhan ACUN 9 yıl önce Şikayet Et
    Siyasilere... Pardon yeni siyasi olmaya başlayan İhsanoğluna Ailesi üzerinden yüklenilmesine karşıyım. Çünkü bir baba ailesine %100 hakim olacak diye bir kaide yoktur. Hem de babamı dedi git yavrum bu Ramazanda iç? hatırlarsak sayın başbakana da ailesi üzerinden yüklenmişlerdi. Benim tavrım kim olursa olsun ailesi ile vurulmasına karşıyım. Eğer aile ile olsaydı özgünüm ama en bozuk aile rahmetli Turgut Özalın ailesiydi buna rağmen Millet Özalı benimsemişti...
    Cevapla
  • serkan demirel 9 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir hayal kırıklığı. Sen ki islam aleminin başkanlığını yapan bir kişi olarak şu ramazan günü alkol alan oğluna bile islamı öğretememişsin cumhurbaşkanı olduğun zaman vay müslüman Türk milletinin haline en üzücü olanı ise bu insana destek veren şehit muhsin yazıcıoğlunun yolundayız diyen mustafa desticinin halkın adamı dururken kendi koltuk sevdasına sosyalistlerle yaptığı ittifak olmuştur her şeye rağmen yüce Allah müslüman Türk milletinin yanındadır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi