Zekeriya Öz'den bomba itiraf!

Pek çok cami, medrese ve kültür merkezinin de dinlediğine ilişkin bilgiler, paralel yapının ünlü savcısı Zekeriya Öz tarafından doğrulandı.

Zekeriya Öz'den bomba itiraf!
Zekeriya Öz'den bomba itiraf!
GİRİŞ 01.08.2014 02:37 GÜNCELLEME 01.08.2014 02:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Haberlerden sonra Twitter’den yazan Zekeriya Öz, ''Camileri bile dinlemişler diyerek algı oluşturmaya çalışanlar. Dini örgütlerin camileri propaganda, toplanma yeri yaptığını bilmiyor mu'' diye yazdı.

Bu itiraf, paralel yapının camileri bile dinlediğini açıkça ortaya koyarken, paralel yapının hedefine ulaşmak için hiçbir kutsal mekanı ve simgeye saygı göstermediğini de gözler önüne seren en ilginç örnekler arasında yer aldı.  

YORUMLAR 2
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların namahremlerini dinleyen insanlar......... ...İnsan değildir.Nokta
    Cevapla
  • FatheR 9 yıl önce Şikayet Et
    YATACAK YERİNİZ YOK SİZİN.. Zekeriya ya göre her şüpheli dinlenebilir, camilerde de şüpeliler olur ama asıl şüpeliyi geçtim asıl suçlular sizlersiniz. Sahte isimlerle imei verip kafasına göre 7 den 70' e herkesi dinleyen başbakan, sanatçı, siyasetçi bırakmayan zihniyet bunun hesabını verecek başka yolu yok. Savcı olabilirsin ama adam olmak apayrı birşeydir. Hak yememek, yeğnini onu bunu dinletmemek, ama bunlar size fasa fiso siz alışmışsınız insanların özeline girmeye bu yaptıklarınızın hadi burada bir şekilde hesabını verdiniz cezasını aldınız ve çektiniz hukuksuzca keyfekeder dinlediğiniz o insanların hakkını ahirette nasıl ödeyeceksiniz?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!