Müthiş iddia: Türk Timi 5 İsrail ajanını vurdu

5 MOSSAD ajanı, Türkiye'ye giriş yapmak istedi... Siyasi suikast hedefleyen bu ekip, Türk ekibi tarafından sınırın ötesinde infaz edildi

Müthiş iddia: Türk Timi 5 İsrail ajanını vurdu
Müthiş iddia: Türk Timi 5 İsrail ajanını vurdu
GİRİŞ 16.08.2014 11:35 GÜNCELLEME 16.08.2014 12:32
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

10 Ağustos'taki cumhurbaşkanı seçimi öncesinde ülkeyi karıştıracak çok ciddi eylemlerin yapılması talimatını alan ajanlar harekete geçti. Küresel baronların işaretiyle İsrail Gizli Servisi MOSSAD'ın kontrol ettiği merkez düğmeye bastı. 5 kişilik çok özel suikast timini Türkiye'ye yolladı. Özellikle Türkiye'deki büyük şehirlerde önemli siyasi hedefleri vurmak üzere yetiştirilen 5 ajan, Suriye sınırından Hatay'a sızdı.

KAOS PLANI VARDI 

Yerli işbirlikçilerinin yardımıyla Batı'ya doğru yola çıkmaya hazırlandı. Ancak karşısında Türk istihbaratını buldu. Katiller şebekesini adım adım izleyen Türk timi, 5'ini de sınırın diğer tarafında infaz etti. Cesetlerini de geldikleri yolun yakınlarına bıraktı. Böylece cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi suikast, bombalama eylemleriyle kargaşa çıkarmayı hedefleyenler bir kez daha avucunu yaladı.

KÖSTEBEK PANİĞİ 

İsrail'de şok etkisi yapan bu olay nedeniyle MOSSAD'ın Tel Aviv'deki merkezinde birçok toplantı organize edildi. İsrail Gizli Servisi'nin Tel Aviv'de bir köstebek ihtimali üzerinde durduğu belirtildi.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 18
  • Anti-Kemalist 9 yıl önce Şikayet Et
    MİT MİZE HELAL OLSUN. ama böyle girişimlerin devamı gelecek bu yahudi tohumları rahat bırakmaz. Işid yakında türkiye ye bile musallat olabilir çünkü işid de bunların konrolünde. Allah biz içimizdeki ve dışımızdaki düşmanlardan korusun ve onlara karşı bizleri galip kılsın Amin...
    Cevapla
  • selman uzun 9 yıl önce Şikayet Et
    allahım paralel ve destekçi siyasi siyonistleride. aramızdan biran önce temizlesin. yoksa içerideki destekçileri çok çaba sarfediyorlar. Cumhurbaşkanımızı bu kan emicilerden sakın allahım. Kirli emellerini başlarına yık allahım.
    Cevapla
  • selman uzun 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun gizli servisimize . bundan sonra dahada dikkatli olmalıyız bunun devamı elbet gelebilir. o yüzden her zaman mit tetikte olmalı allahım teşkilatımızı her daim yüceltsin ve başarıda kolaylık versin. AMİİİİİN
    Cevapla
  • Zafer Yesil 9 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Basari. Güclü bir devlet, sahip oldugu güclü bir istihbarat biriminden belli olur. ABD' nin 15 istihbarat birimi var. Sadece NSA' de calisan sayisi 45 000 kisi. MIT'in personel ve finansal olarak dahada güclendirilmesi lazim ki dünyada söz sahibi olalim.INSALLAH BUNU BÜYÜK VE ÖZGÜR BÜYÜK TÜRKIYEDE HEP BERABER GÖRECEGIZ VE SAHIDI OLACAGIZ !!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    o zaman Muhalefet bu habere çok üzülüyor....:):):):). ....Gerçi Taksimde gezi parkında ,17 aralıkda Devleti yıkmak halkımızı yine 12 yıl önceki gibi köle yapmak için CHP ve MHP ile dayanışmaya giren israil ve ABD ile dost olan Muhalefet ,aman sınır komşularımız ile kavga etmeyelim ? onlara dokunmayalım diye veryansın ediyorlardı? ...şimdi bu haber onları üzecek?. hemde sınırda 5 israil ajanı infaz ediliyor?.dost israile bu yapılırmı?..:):):):):):)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı