40 bin öğretmenin kadro kontenjanı belli oldu

MEB, 40 bin öğretmen atamasına ilişkin 109 alanda belirlenen kadro kontenjanlarını "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan etti.

40 bin öğretmenin kadro kontenjanı belli oldu
40 bin öğretmenin kadro kontenjanı belli oldu
GİRİŞ 12.09.2014 00:05 GÜNCELLEME 12.09.2014 03:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Öğretmen kadrosuna atama yapılmak üzere, yarından itibaren 18 Eylül'e kadar başvurular alınacak.

KONTENJAN LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • yakup çınar 9 yıl önce Şikayet Et
    Teknik eğitimin ahı. çıkar bir gün. 100 bin den fazla teknik öğretmen için 500 e yakın kontenjan ayırmışlar. devam et yeni Türkiye bu gidişle teknolojide en geri ülkelerin bile arkasına düşeceksin. hedef 2023! ne güzel değil mi? cahillikle beraber, onun bunun eline bakan bir ülke. ey Türkiye; seni beden eğitimi mi kurtaracak, seni müzik mi? kurtarak, daha bilmem nesi mi kurtaracak. bu ülkenin teknolojiye ihtiyacı var, bilime itiyacı var. 15 yıldır atama yapmadığınız Teknik Eğitimlerin ahı sizi öyle bir tutacak ki, buna aklınız bile şaşıracak. diğer bölüm öğretmen arkadaşlar alınmasın. bizi kendi yerlerine koysunlar. bizim sözümüz cahillikle yarışan milli eğitim bakanlığı çalışanlarınadır. eşitlik istiyoruz.
    Cevapla
  • selim sultan 9 yıl önce Şikayet Et
    neden bizim memlekette. hiç birşeyin düzeni yok yol yaparlar vatandaşa nereden gideceğini gösteren yok ne zaman biter bilen yok şimdi soruyorum size okullar 15 eylülde açılıyor ve atamalar için başvular 18 eylülde başlıyor bu öğretmenler ne zaman gidecek nasıl ev bulacak burda çoluğu çocuğu ne olacak ama kimin umurunda öyle değil mi
    Cevapla
  • mehmet yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    MONTE CRİSTO. Müslüman bir ülkede Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmeninin çok atanması canımızı sıkmamalı diye düşünüyorum. Ayrıca gözün Sınıf Öğretmenliği, Matematik ve İngilizceyi görmüyor galiba. Şu da var ki talebe göre atama olur. İhtiyaç olmayan alana adaylar iş bulsun diye öğretmen atamak adalet değil israftır.
    Cevapla
  • tamer 9 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal Bilgiler Öğretmenliği. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği mezunlarına yapılan zulümdür. 23 bin mezuna 727 kontenjan veren bakanlığı Allah a havale ediyorum.Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Monte Cristo 9 yıl önce Şikayet Et
    Din Öğretmeni. Her yıl 3-4 bin arası dinkültürü öğretmeni alınıyor adamlar artık 53 puanla atanıyor ama bazı bölümlerde 80 alan adam hala açıkta kalıyor ortada büyük bir adaletsizlik söz konusu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Putin'in 5. dönemi başladı
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!