İstanbul'da o gün taksi yok

İstanbul'daki taksiciler, bir ihaleyle Taksi Çağrı Merkezi’nin devreye sokulmasını protesto etmek için eyleme hazırlanıyor.

İstanbul'da o gün taksi yok
İstanbul'da o gün taksi yok
GİRİŞ 19.09.2014 12:39 GÜNCELLEME 19.09.2014 16:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Taksiciler Vakfı'nın öncülüğünde Taksi Şoförleri Derneği ve Birleşik Taksi Şoförleri Derneği'nin desteğiyle başlatılan imza kampanyasında 5 bin imzaya ulaşıldı. Toplanan imzaları konvoy halinde 22 Eylül Pazartesi günü saat 15.30'da Saraçhane'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sunacak olan taksiciler, kontak kapatma eylemiyle de ihaleye tepkilerini gösterecek.

CUMHURBAŞKANINDAN YARDIM TALEBİ

İmzaları aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da sunacaklarını anlatan Türkiye Taksiciler Vakfı Başkanı Güneş Taş, şunları söyledi:

"Amacımız haksız bir ihaleyle projenin İsrailli bir firmaya verilmesini protesto etmektir. Sektörümüzde tekelleşme istemiyoruz. Adil ve herkese açık bir ihale istiyoruz. Taksici dostu olduğunu her ortamda dile getiren Cumhurbaşkanımızdan bu haksızlığı gidermesi için destek bekliyoruz." dedi.

YORUMLAR 4
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    KONU İYİ TAHKİK EDİLMELİDİR.. İSRAİL ismi geçince irkildim.Eğer dile getirilen doğru ise yazık olur İSTANBUL ve vatandaşın haline.biz bu işleri yahudiye bırakmadan da yapabiliriz.Birileri rant elde edecek diye yapılıyorsa,pek dikkatle hazırlık yapılmadan yapılıyorsa mani olun bu yanlışa.
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    halil ibrahim neyin plakasini istiyosun bide onu desen. serviscisin okul mu sirket mi hasta mi ne tasirsin ve neyin plakasini istiyon taksi mi minibus mu yoksa servis mi eger servis ise ne geregi var zaten yasal olarak yapiyosun kis diyen yok amma su an degeri olan bi plakayi da oyle bedava vermezler ona gore
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    menfaat hep menfaat... insanlar için gerçekten hizmet edelim.önceliğimiz hizmet diyen yok! para varsa çalışma ve de yine de ağızlarını bükerek çalışma..hizmet yine yok!Ve nedense hep haklılar..devlet ceplerine para koyarsa ondan iyisi yok..öyle hale geldik ki önce işimizi adam gibi yapalım para gelir diyen yok..
    Cevapla
  • HALİL İBRAHİM 9 yıl önce Şikayet Et
    İSTANBUL'DAKİ SERVİSÇİ OLARAK PLAKA İSTİYORUZ...!!!!!!!!!!!. artık yeter plakalarımız verilsin haksızlıklara artık dur denilsin..........
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı
Forbes'ten iddia: Türkiye S-400'leri oraya konuşlandıracak - Gazete manşetleri