Temel müteahhit baba oğulun üstüne çöktü

Kağıthane’de bir inşaattaki çalışma sırasında göçük meydana geldi. İnşaatın müteahhitliğini yapan baba-oğul göçük altında kaldı.

Temel müteahhit baba oğulun üstüne çöktü
Temel müteahhit baba oğulun üstüne çöktü
GİRİŞ 20.09.2014 19:57 GÜNCELLEME 20.09.2014 19:57

Olay, Yeşilce Mahallesi Destek Sokak üzerinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, müteahhitlik yapan baba Muzaffer Arat ile oğlu Hüseyin Arat yaptırdıkları inşaat sahasını gezmek için şantiye alanına geldi. İş makineleri sahada çalışırken yol üzerindeki toprak zeminde bir anda göçük yaşandı. Bu sırada baba-oğul toprak altında kaldı. Baba Muzaffer Arat çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılırken oğlu toprak yığını altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, göçük altında kalan Hüseyin Arat’ın kurtarılması için çalışma başlattı. 

OĞLUNUN KURTARILIŞI GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE İZLEDİ

Göçük sırasında çevredekilerce kurtarılan baba oğlunun kurtarılması için yürütülen çalışmaları gözyaşları arasında izledi. Olayı duyan Arat ailesinin yakınları da olay yerine akın etti. 

Yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından Hüseyin Arat’ta yaralı olarak göçükten çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Arat, daha sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Arat’ın kurtarılmasıyla derin bir nefes alan yakınları daha sonra hastaneye giderek Hüseyin Arat’ın sağlık durumuna ilişkin bilgi almaya çalıştı.

Öte yandan, yaşanan göçük nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Sokağın yapılacak temizlik ve yol bakım onarım çalışmalarının ardından yeniden trafiğe açılacağı ifade edildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak