Göstericilere tek başına tepki gösterdi

Elazığ'da IŞİD'i protesto eden grup ile vatandaş arasında gerilim yaşandı. Protestocuların önüne geçen vatandaş 'Ne Kürdistan'ı diye bağırdı

GİRİŞ 08.10.2014 12:51 GÜNCELLEME 08.10.2014 17:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kobani'de IŞİD saldırılarını protesto etmek için dün başlayan şiddet eylemleri bir çok kentte bugün de devam ediyor. Öğle saatlerinde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çeşitli illerde olaylar çıktı. Elazığ'da da Kobani'de IŞİD saldırılarını protesto eden bir grup yürüyüş yaptı.

"TÜRKÇE KONUŞ ANLAMIYORUZ" TEPKİSİ

Elazığ'da DBP'liler Hozat Garajı'nda toplanıp PTT Meydanı'na yürüdü. Yürüyüş sırasında polis ile protestocular arasında itişmeler yaşandı. Burada DBP il başkanı Kürtçe konuşurken yanına yaklaşan bir kişi 'Türkçe konuş anlamıyoruz' dedi.

PROTESTOCULARIN ÖNÜNE DİKİLDİ, "NE KÜRDİSTAN'I" DİYE BAĞIRDI

Gruptakilerin 'Kürdistan' diye bağırması üzerine bu kişi 'Ne kürdistan'ı' diye tepki gösterince polis tarafından uzaklaştırıldı. Daha sonra oturma eylemi yapan grup dağıldı.

YORUMLAR 10
  • yusuf KaRa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkisi.... Osmanlidan ayrilan bütün topraklarda kan ve göz yasi hakim.Kürdistan kurmak isteyen kürtler bunun farkina varsalar iyi olacak yoksa bu tufan onlari da siler süpürür. Oraya toplanan kalabaligin olaydan bi haber oldugundan adim gibi eminim.10-20 tl bahsisle bir araya gelip slogan atmayi kendilerine görev adleden kürt vatandaslar olayin ciddiyetinin farkinda bile degiller.Keza yina olay cikartan gruplar da ayni. Yazik bu vatana...
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    ben bunlari anlayamadim gitti. yarisi okumaz cahillikten de ote kalir, Dinle de alakalari olmaz , cahillik baskadir Islam dinini idrak edebilseler oda yeter de iste..digeri ise okur ataist olur gene pkk ya direnisci olur..
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞU KÜRDİSTAN HAYALİNDEN VAZGEÇİN AKLINIZI BAŞINIZA ALIN,BİR KARIŞ TOPRAĞA HASRET KALIP VATANSIZ KALACAKSINIZ.. Düşmanların maşası olmaktan çıkın,kürdistan hayalinden vazgeçin.Bir karış toprağa hasret kalacaksınız,hepten vatansız kalacaksınız.Kürdistan devleti kurup güllük gülüstanlık içinde yaşayacağınızımı zannediyorsunuz.Örnekmi Iraka bakın,suriyeye bakın,libyaya bakın,afganistana bakın yetmezmi.Hayal aleminden çıkın artık.
    Cevapla
  • ŞAHİN ÖLÇEN 9 yıl önce Şikayet Et
    CEHALET DİZ BOYU ........ (PROVAKOSYONA GELMEYEN İYİ NİYETLİ KÜRT HALKINI TENZİH EDERİM). siz yatıp kalkıp ALLAHa dua edinde türkiye gibi büyük bir ülkenin bayrağı altında yaşıyorsunuz. yoksa sonunuzun ne olacağını siz daha iyi bilirsiniz? bir kahvenin kırk yıl hatırı var bilene, size bu devlet, bu millet neler yapmadı ki, yılar yılı ne ayrıcalıklar, ne tavizler, ne bazı yapılanları görmezden gelmeler, ne yardımlar, ne alttan almalar, üstten vermeler? sonuç yine nankörlük yine bildik şeyler. size bu kadar taviz yeter bence, ONE MUNİTE demenin zamanı geçiyor bile.
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen tarafını belli etmişsin ama. Onlar laftan sözden anlamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama