Burdur'da dolandırıcılık iddiası

Yeşilova ilçesinde bir kişiyi kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırdığı iddia edilen iki zanlı, tutuklandı

Burdur'da dolandırıcılık iddiası
Burdur'da dolandırıcılık iddiası
GİRİŞ 13.11.2014 17:38 GÜNCELLEME 13.11.2014 17:38

Yeşilova ilçesinde telefonla aradıkları kişiyi, kendilerini polis ve savcı gibi tanıtarak dolandırdıkları öne sürülen iki kişi tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, ilçede yaşayan Mehmet A'yı telefonla arayan M.K. ve L.B, kendilerini polis ve savcı olarak tanıttı. Banka hesabının terör örgütünün eline geçtiğini söyleyen zanlılar, Mehmet A'dan verecekleri hesaba 12 bin lira yatırmasını istedi.

Parayı yatırmak için banka şubesine giden Mehmet A'nın telaşlı hali ve telefonunun açık olması, banka görevlilerinin dikkatini çekti. Yetkililerin haber vermesiyle bankaya gelen polis ekipleri, Mehmet A'ya dolandırılmak üzere olduğunu ve kendileriyle işbirliği yapması gerektiğini bildirdi.

M.K. ve L.B'nin verdiği hesap numarası üzerinde çalışma başlatan polis ekipleri, hesabın Adana'da olduğunu belirledi. Adana Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilmesi sonucu M.K. ve L.B, parayı çekmek üzere gittikleri PTT şubesinde gözaltına alındı.

Yeşilova ilçesine getirilen zanlılar, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece, "Dolandırıcılık" suçlamasıyla tutuklandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması