Polis kaldırdı, onlar 6 tane astı!

Diyarbakır'da bazı parti ve derneklere asılan ’Kürdistan’ bayrakları polis kaldırdı.

 Polis kaldırdı, onlar 6 tane astı!
Polis kaldırdı, onlar 6 tane astı!
GİRİŞ 18.11.2014 18:06 GÜNCELLEME 18.11.2014 18:07
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türkiye Kürdistan Demokrat Parti balkonuna astığı bayrağı kaldırırken, Kürdistan Gençik Hareketi Derneği’nde polisin kaldırdığı büyük bayrağın yerine 6 tane yeni bayrak astı.

Merkez Yenişehir İlçesi Gevran Caddesi’nde bulunan Türkiye Kürdistan Demokrat Parti binası ile Kürdistan Gençlik Hareketi Derneği’nin balkonlarına astığı Kuzey Irak’taki Bölgesel Kürt yönetimi tarafından kullarılan sarı, kırmızı, beyaz renkli, ortasında sarı güneş bulunan bayrakların kaldırılması için polis ekipleri uyarıda bulundu.

Polisin uyarıda bulunduğu Türkiye Kürdistan Demokrat Parti yöneticileri balkondaki bayrağı kaldırırken, Kürdistan Gençlik Hareketi Derneği yöneticileri uyarıyı dikkate almayarak bayrağı kaldırmadı.

Bu Sabah saatlerinde dernekte kimsenin bulunmadığı sırada çatıya çıkan polisler ipini kestikleri Kürdistan bayrağını alıp götürdü. Bayrağın kaldırıldığını öğrenen Kürdistan Gençlik Hareketi Derneği yöneticileri, bürolarının balkonun yanı sıra bu kez bütün odaların pencerelerine bu kez daha küçük 6 Kürdistan bayrağı astı.

Kürdistan Gençlik Hareketi Derneği yöneticisi Sidar Parezvan, tarihi ve coğrafi olarak bu toprakların isminin ’Kürdistan’ olduğunu ve bayrağın Kürt ulusunun simgesi olduğu için astıklarını ve kaldırmayacaklarını söyledi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • Adem 9 yıl önce Şikayet Et
    Korkak çakallar işidden etek giyip kaçarlar, ılımlı yaklaşılan yerde de hainlik yapmaya kalkarlar, bunlar mı kürt vatandaşların temsilcisi; HADİ ORRDANN.!!!
    Cevapla
  • vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    çözüm süreci ülkeye nerden nereye getirdi bu basit bir gösterge ama götüreceği yer içinse endişe verici
    Cevapla
  • AZ BİLE 9 yıl önce Şikayet Et
    DAHA BUNLAR BİZLERİN İYİ GÜNLERİ...UYUMAYA DEVAM EDİN...
    Cevapla
  • İsimsiz. 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar için söylenecek tek söz:Ey katıksız hain sürüsü ihanetle vatan kurulduğu nerede görülmüş.Bunlar görünüşte kürt geçinir kürt milliyetçiliği yapıp prim toplamaya çalışır(dindar akl-ı selim sahibi gerçek kürt kardeşlerimi tenzih ederim) ama çoğunlukla ermeni yahudi dümen suyunda kullanılır ya da çoğunlukla müslüman bile olmayan kürt kimliğine bürünmüş sünnetsiz ermenidirler. Biraz müsamaha gördümü ya istismar etmesini bilir ya da biraz zoru görünce kuyruğunu kıstırıp sıvışmasını bilir.
    Cevapla
  • hainler iflah olmaz. 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kürtçü faşistler iflah olmaz devlet kuramaz. çünkü ekmeklerine hainlik ediyorlar. Cenabı Allah hainlerin karnını doyurmaz bunlar iflah olmaz. elektrik, su, gaz ne olursa olsun bedava da olsa bunlar iflah olmaz. karınları doymaz çünkü hainin evind bereket olmaz. çünkü bunlarda herşey haram.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler