8 gün sonra mucize!

Kastamonu’da ormanlık alanda inek otlatırken kaybolan zihinsel engelli 43 yaşındaki Davut Arslan, 8 gün sonra bitkin halde bulundu.

8 gün sonra mucize!
8 gün sonra mucize!
GİRİŞ 19.11.2014 17:58 GÜNCELLEME 19.11.2014 17:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Davut Arslan, geçen 11 Kasım’da kızkardeşiyle köyün yakınındaki ormanlık alanda inek otlatırken ortadan kayboldu. Jandarma, AFAD ve köylüler, bölgede arama çalışması başlattı. Davut Arslan’ın fotoğrafı bulunan afişler çevre köy ve ilçelere dağıtıldı. Ancak yapılan aramalarda Arslan’a rastlanmadı.  

Bu sabah İkizler Köyü’nden bir kişi, köyün yakınında yol kenarında bir kişiyi ormana kaçarken gördü ve jandarmaya haber verdi. Jandarmanın yakınlarıyla birlikte bölgede yaptığı aramalarda Davut Arslan, İkizler Köyü’nün yakınındaki orman içinde dere yatağında yorgnu ve bitkin halde bulundu.

Ayakları çıplak olan, üşüdüğü için bir askerin parkasını verdiği Davut Arslan’a su da içirildi. Bacaklarında, ayaklarında yırtık ve çizikler oluşan, kıyafetleri de yırtılan Davut Arslan, ambulansla İnebolu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Arslan’ın sağlıkdurumunun iyi olduğu belirtildi.

’SADECE SU İÇMİŞ, BİR ŞEY YEMEMİŞ’

Davut Arslan’ın kardeşi Fatma Arıcı, kardeşinin 8 gün boyunca ormanda sadece su içerek hayatta kaldığını söyledi. Arıcı, "Beni görünce bir şeyler söylemeye başladı. ’Domuz saldırdı’ diyor. Su içtiğini söylüyor. Ama bir şey yememiş. Bir şey yemek aklına gelmez. Ayaklarında biraz sıkıntı var" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • akıl 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım akıl sıfatından kimseyi yoksun bırakmasın (Amin)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!