Türk garson bugün idam edildi

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı büyük miktarda uyuşturucu hap alma suçuyla yakalanan Ali Ahmet Ağırdaş'ın bugün idam edildiğini açıkladı.

Türk garson bugün idam edildi
Türk garson bugün idam edildi
GİRİŞ 21.11.2014 11:37 GÜNCELLEME 21.11.2014 11:38
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Haber Ajansı'nda (SPA) yer alan haberde, Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı'nın Türk uyruklu Ali Ahmet Ağırdaş'ın mahkeme tarafından hakkında verilen idam hükmünün bugün uygulandığını belirtti.

34 yaşındaki Ağırdaş Hatay'dan gittiği Suudi Arabistan'da garson olarak çalışırken, 8 yıl önce tutuklanıp, idam cezasına çarptırılmıştı.

Ağırdaş, 2006'da Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad’a çalışmaya gitti. Burada bir lokantada garson olarak işe başlayan Ağırdaş, bir süre sonra uyuşturucu deposuna yapılan baskında yakalanıp, tutuklandı. Riyad mahkemelerince yargılanan Ağırdaş, 2008'in mayıs ayında idam cezasına çarptırıldı.

Ağırdaş'ın annesi Hindiye Ağırdaş, oğlunun suçsuz olduğunu söyleyerek, oğlunun kurtarılması için Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Adalet Bakanı'ndan yardım istemişti.

YORUMLAR 30
  • uyuşturucu 9 yıl önce Şikayet Et
    idamını tartışmaya gerek yok ,uyuşturucunun cezasının idam olması normaldır ,yapıp yapmadığı nı tartışsak neyse bir kişiyi vuran teroristin idamını istiyoruz oysa uyuşturucu tum gençliği vuruyor
    Cevapla
  • Ali Hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    8 yıl bekletip sonra idam etmekte güzel bir yöntem. 8 yıl boyunca idam edileceği günü bekleyerek yaşamak zaten ayrı bir işkence. İşte cezalar böyle caydırıcı olmalı.
    Cevapla
  • meren 9 yıl önce Şikayet Et
    suudi vizesi alan işçi ve şöferlere uyuşturucu cezaları bildiriliyor.o zaman yasak olan bir şeyi yapıyorsan onlarda kanunlarını uygular.ırk ayrımı yapmadan uyguluyorlar.
    Cevapla
  • unforgetten 9 yıl önce Şikayet Et
    işleri güçleri artistlik bu arapların.o kadar adamsanız dininize sadıksanız şu filistin olayına el atın.krallarınız on tane kadınla evlenmeyi biliyor.bela okumak istemyrum Allah bildğini yapsın bu paracı keyfçi yobazlara
    Cevapla
  • MUŞLUADAM 9 yıl önce Şikayet Et
    Arap düşmanlığı yapmaya gerek yok. Suçu ispatlanmışsa yapabilecek hiç bir şey yoktur. amerikalı ingiliz israilli olsaydı idam edilirmiydi diyeceğine araştır varmı uyuşturucudan yakalanıpta serbest bırakılan. İDAM YASASI VE KISAS YASALARIMIZA GERİ GETİRİLSİN. Kati ispatlandığı anda gereği yapılsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı
Filistin'in BM üyeliği onaylandı