"Dua edin Cumhurhaşkanı Erdoğan ölsün"

Bazı vatandaşlar 14 Aralık'ta gözaltına alınanlara destek için Çağlayan'a gitti, "Dua edin Cumhurbaşkanı Erdoğan ölsün" diye tebliğ verdi.

"Dua edin Cumhurhaşkanı Erdoğan ölsün"
"Dua edin Cumhurhaşkanı Erdoğan ölsün"
GİRİŞ 18.12.2014 06:55 GÜNCELLEME 18.12.2014 17:01
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Paralel Yapı destekçileri, 14 Aralık Operasyonu'nun ardından gözaltına alınanlara destek olmak için Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde toplandı. Bu sırada kalabalığın arasında dolaşıp mesaj veren iki kişi dikkat çekti.

Ellerinde Kur'an-ı Kerim ve Türkiye bayrağıyla gezen ekibin, "Cumhurbaşkanı Erdoğan yakında ölecek. Ömrü kısaldı. Kurtulacağız, dua etin. Toprak kabul etmeyecek. Mezarında ters dönecek" diye akıllara durgunluk veren tebliğler verdikleri görüldü.

Adliye önünde toplananların, kimlikleri belli olmayan bu kişileri dikkatle dinlemesi ve saygı göstermesi şaşkınlık yarattı. 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 133
  • reis cuma 9 yıl önce Şikayet Et
    Provokatif hareketler bunlar. At izi it izine karışmış bu devirde. Kim doğrı söylüyo ki, kime inanacan
    Cevapla
  • ece tereci 9 yıl önce Şikayet Et
    Siz hiç provakatör diye bişey duymadınız mı? Ne malum cemaatten oldukları. Öyle dua edecek olsalar adliye kapısında ne işleri ne var
    Cevapla
  • sevdalı 9 yıl önce Şikayet Et
    adamlardaki cürrete bakın yaa önce iki cihan habibine ne yaptıklarına bakın şimdi de azrailin işine karışmaya kalkışıyorlar...ne diim CENAB-I HAKK siziıslah etsin..ha bu arada dua edinde azrail önce size uğramasın..gerçi ha şimdi ha sonra ne farkeder.o emin ya siz ?
    Cevapla
  • CEVAPCI 9 yıl önce Şikayet Et
    BİZ bu omurgasız paralelcilerin yegane destekcisinin abd ve museviler olduğunu zaten biliyoruz bunların dış mihrakların hizmetcisi olduğu aşikar. dolayısıyla YENİ BÜYÜK TÜRKİYENİN SEÇİLMİŞ BAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN bunların pozisyonunu geçenlerde şöyle açıklamıştı= bunlar MÜZİK MAKINASINA benzerler kim PARA ATARSA ONUN SEÇTİĞİ ŞARKIYI SÖYLERLER::))dolayısıyla şimdilerde abd ve ibranice müzik okuyorlar::))(AĞZINA SAĞLIK UZUN ADAM)RABBİM ÖMRÜNÜDE UZUN EYLESİN.
    Cevapla
  • behlüldane 9 yıl önce Şikayet Et
    şaşkın ördek kıc üstü suya dalarmış..lafın nereden cıktığından haberleri yok...yazıklar olsun..bir devlet başkanına söylenecek söz değil..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...