Cumhuriyet gazetesine tepki

MTTB üyesi bir grup, Cumhuriyet gazetesinin Charlie Hebdo dergisinden bazı karikatürleri yayınlaması üzerine basın açıklaması yaptı.

Cumhuriyet gazetesine tepki
Cumhuriyet gazetesine tepki
GİRİŞ 14.01.2015 10:59 GÜNCELLEME 14.01.2015 10:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) üyesi bir grup, Cumhuriyet gazetesinin Charlie Hebdo dergisinden bazı karikatürleri yayınlamasına tepki gösterdi.

Grup, gece yarısından sonra Cumhuriyet gazetesinin Ahmet Rasim Sokak'ta bulunan bürosu önüne ellerinde "Charlie provokasyona devam ediyor" ve "Hem paralel hem kafir kuşağısın, Cumhuriyet sen kimin uşağısın" yazılı dövizlerle geldi.

MTTB İl Başkanı Ömer Nasuh Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, Paris'teki terör saldırısının ardından devlet adamlarının da katılımıyla düzenlenen yürüyüşün, "katliamların ırkı, dini, rengi olduğunu ve Müslüman ülkelerdeki kıyımlara hiçbir zaman tepki verilmeyeceğini açıkça gösterdiğini" söyledi.

Cumhuriyet gazetesi'nin de dergiden bazı karikatürleri yayınladığını dile getiren Erdoğan, "Elbette Türkiye'deki tüm basın kuruluşları özgürdür ancak yapılan yayınlar millete hizmet yönünde olmalıdır. Cumhuriyet gazetesi bu yayınıyla hangi devletlere hizmet etmektedir" ifadesini kullandı.

Erdoğan, Müslüman ülkelerin liderlerine ve basın kuruluşlarına, terör devletlerine karşı tavır koyma cesaretini kendilerinde bulmaları gerektiğini hatırlatmak istediklerini belirtti.

YORUMLAR 4
  • ben 9 yıl önce Şikayet Et
    kardeşlerim,boşa kendinizi yormayın.şeytan elbette şeytanlığını yapacak.muhatap almayın.euzu çekip ALLAH`a sığınalım.şüphesiz ki o,bu olaylara bizden daha yakındır.derim.
    Cevapla
  • GSLI 9 yıl önce Şikayet Et
    Yetmez
    Cevapla
  • serkan 9 yıl önce Şikayet Et
    saldırmak lazım alllahın belası gazeteye ya insanın elını ayagını titretiyorlar
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    nerede bu devlet bu dergiyi neden kazaya kkurban patlatmıyorlar bir ülkede derin devlet şart
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın