AK Parti İl Başkanlığında devir teslim töreni

AK Parti Muğla 5.Olağan Kongresi'nde başkanlığa seçilen İhsan Küreci'ye mazbatasını eski il başkanı Nihat Öztürk verdi

AK Parti İl Başkanlığında devir teslim töreni
AK Parti İl Başkanlığında devir teslim töreni
GİRİŞ 21.01.2015 17:58 GÜNCELLEME 21.01.2015 17:58

AK Parti Muğla 5. Olağan Kongresi'nde başkanlığa seçilen İhsan Küreci, görevini eski il başkanı Nihat Öztürk'ten devraldı.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde, partinin eski il başkanları, ilçe başkanları ve partililer hazır bulundu.

Öztürk, yaptığı konuşmada, görev süresince yönetimiyle başarılı çalışmalar yaptıklarını, il başkanlığı bayrağını devretmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. İl başkanlığa seçilen Küreci'nin görevi en iyi şekilde yapacağına inandığını dile getiren Öztürk, başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Küreci ise sorumluluklarının bilincinde olduğunu belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı Öztürk ve yönetimine teşekkür etti.

Partisine layık olmak için daha çok çalışacaklarını ifade eden Küreci, şöyle konuştu:

"Bugün burada tarihi bir an yaşıyoruz. 17 Ocak 2015’te sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun değerli katılımlarıyla gerçekleşen kongre ve sonrasındaki seçim sonucu da göstermektedir ki dün olduğu gibi bugün de vakit, millete hizmet için yola çıkanların ve bu kutlu yolda elini değil başını taşın altına koyabilen yüreklerin vaktidir."

Küreci, seçimlere 138 gün kaldığını ve bundan sonra bu amaç uğruna çalışacaklarını bildirdi.

İhsan Küreci, haftasonu Yatağan ilçesinde gerçekleşen deve güreşleri festivalinde CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in yaptığı konuşmaya da tepki göstererek, şöyle konuştu:

"Bu nasıl gaflete düşmektir, bu nasıl bir hayasızlıktır. Sen kalkıp kendi partinin belediyesinin etkinliğinde, yerli yerinde konuşmaktan aciz kalıyor, kültürel bir etkinliği siyasi ringe çeviriyorsun. Yetmiyor cürmünü hesaplamadan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanına dil uzatma cüreti gösteriyorsun. Devletin valisi sana yol yordam gösteriyor, şükredeceğine, 'İl başkanı nerede o konuşsun' diye edepsizlik ediyorsun. Bu milletin insanları sandığınız kadar aptal değil. Bu kadar rengini belli etme. Kaldı ki Başbakanımızın konuşmasını da eksik kulakla dinlemişsin sen. Başbakanımız altını çize çize demiştir ki 'Aydın'ın efeleri, Muğla'nın efeleri kurtardı bu milleti. Şimdi de ataları gibi ayağa kalkıp demokrasiye sahip çıkmalılar, Cumhuriyet'e sahip çıkmalılar' dedi. Daha denileni anlamadan, anlamaya çalışmadan ezberden çamur atmak bu çirkin bir politikadır. Merak etmeyin kimseye eyvallahı olmayan Muğla'nın ve Muğlalının size ve zihniyetinize de eyvallahı olmayacaktır."

Konuşmaların ardından Küreci'ye mazbatasını Nihat Öztürk verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!