Simav'da karne heyecanı

Simav ilçesine bağlı Demirciköy beldesinde bir okuldaki öğrencilere, merkezi İstanbul Şişli'de bulunan Sıcak Eller Derneği tarafından karne hediyesi verildi.

Simav'da karne heyecanı
Simav'da karne heyecanı
GİRİŞ 23.01.2015 17:31 GÜNCELLEME 23.01.2015 17:31

Öreyler İlkokulu'na dernek yetkilileri tarafından gönderilen kolilerdeki kışlık montlar, belediye ekipleri tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Demirciköy Belediye Başkanı Turan Sümer, gazetecilere yaptığı açıklamada, her öğrencinin bedenine göre ve isimlere göre montların gönderildiğini söyledi.

Demirciköy ile Şişli ilçesi arasında kurulan dostluk köprüsünün, Sıcak Eller Derneği ile sağlamlaştığını belirten Sümer, "Karne gününde 24 öğrencimizi sevindiren dernek yetkililerine teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz kış gününde çocuklarımızı giydikleri kabanlarla ısınmalarını sağladılar. Gönderdikleri kabanlar çocuklarımız için birer karne hediyesi olmuştur" diye konuştu.

Öte yandan, ilçede aileleriyle yaşayan Suriyeli Türkmen öğrenciler Ali ve Nahsan Yıldız da eğitim gördükleri okulda ilk karnelerini aldı.

Gülizar Eren İlkokulu'nda başarılı bir eğitim dönemi geçiren öğrencilere karnelerini öğretmenleri Recep Samatlı takdim etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...