Belediye korosu ilk konserini verdi

Kazan Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ilk konserini verdi

Belediye korosu ilk konserini verdi
Belediye korosu ilk konserini verdi
GİRİŞ 01.03.2015 10:20 GÜNCELLEME 01.03.2015 10:20

Kazan Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ilk konserini verdi.

Kazan Belediyesi Gençlik Merkezinde (KAGEM) ses ve bağlama sanatçısı Ali Seven'in yönetiminde 6 aydır çalışmalarını sürdüren amatör halk müziği korosu, Kazan Aile Yaşam Merkezi'nde verdiği ilk konserle beğeni topladı.

Çeşitli yaş ve meslek gruplarından oluşan türkü dostlarının bir araya gelmesiyle oluşan koro, Türk Halk Müziği'nin gönüllerde yer etmiş birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

Tek bölümden oluşan konserde, Anadolu'nun çeşitli yörelerinden eserleri başarıyla seslendiren koroya, halk müziğine gönül verenler de eşlik etti. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, tadına doyum olmayan bir müzik ziyafeti yaşandı.

Kaybettiği annesinin anısına seslendirdiği "Aman Ormancı" türküsünün ardından sahnedeki yerine geçen KAGEM Müdürü ve Belediye Meclis Üyesi Derya Ovacıklı'nın yanına gelen iki küçük çocuk kendisine kırmızı karanfil verdi. Çocukların bu güzel sürprizi karşısında şaşıran ve duygulanan Ovacıklı onlara uzun uzun sarıldı.

Program sonunda Kaymakam Murat Duru ve Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Yazıcı, koroyu temsilen şef Ali Seven'e teşekkür plaketi verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor