IŞİD komutanı Denizli'de tedavi görüyor

Kobani'deki çatışmalar sırasında yaralanan IŞİD komutanı Emrah Ç.'nin Denizli'de tedavi gördüğü iddialarını valilik de doğruladı.

 IŞİD komutanı Denizli'de tedavi görüyor
IŞİD komutanı Denizli'de tedavi görüyor
GİRİŞ 05.03.2015 18:49 GÜNCELLEME 05.03.2015 18:49
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Denizli'de sosyal medyada dünden bu yana yasadışı IŞİD örgütünde komutan olduğu ve Kobani'de, YPG ile girilen çatışmada yaralandığı belirtilen Emrah Ç.'nin,Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi edildiği iddiaları, Denizli Valiliği tarafından da doğrulandı. Valilik, Emrah Ç.'nin, akrabaları olduğu için Denizli'ye geldiğini ve 'normal vatandaş' gibi sağlık hizmetlerinden faydalanma hakkı gereği tedavi işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Aslen muş'un Malazgirt İlçesi nüfusuna kayıtlı ve 6 aydır IŞİD saflarında komutan olduğu ve Kobani'de YPG ile girilen çatışmalarda yaralandığı iddia edilen Emrah Ç.'nin Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi edildiği sosyal medyada yer aldı. Baldırından bomba ile yaralandığı, daha önce Antakya'da bir hastanede tedavisinin yapıldığı ileri sürülen Emrah Ç.'nin, Denizli'de tedavi gördüğü iddialarını Valilik doğruladı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • kürt 9 yıl önce Şikayet Et
    Türklerin asıl memleketi orta asya buralar değil
    Cevapla
  • Adem 9 yıl önce Şikayet Et
    Askere kurşun sıkan pkk lılarda bu devletin doktoru tedavi ediyor neden mi 5000 yıllık tarihi olan bu millet üç beş çapulcu gibi davranmaz devlet geleneği bunu emreder islam bunu söyler bTürk milleti düşmanını tedavi edecek kadar aziz kimseden korkmayacak kadar cesurdur ister ışid ister pkk lı yaralıysa tedavisi yapılır varsa suçu tutuklanır aksi takdirde hapishanedede yatan binlerce pkk lıyı beslemeyip asmamız gerekirdi
    Cevapla
  • özü kürt 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kafayla giderseniz kürtler silahmi indirir devam edin !!!!!!!
    Cevapla
  • murat yemen 9 yıl önce Şikayet Et
    ışid türkiyenin paramiliter bi gücüdür. hiç şaşmadım...
    Cevapla
  • dogru söz 9 yıl önce Şikayet Et
    murat yemen kürtlermi silah indirecek hayal, isid silahlansin kürtler silah indirsin bu hanki kitapta yaziyo !!!!!!
    Cevapla
  • doğrucu 9 yıl önce Şikayet Et
    mhpli özcan yeniçeri ilkyardım kursu alırken''apo bile olsa gereken ilkardımı yaparım'' diyor. gereken tedavi yapılır sonra suç varsa suçlama yapılır gereken ceza ne ise hukuk kulları içerisinde verilir..ışid çapulcularının kurduklarını iddia ettikleri devletle bin yıllık geleneği olan devletin arasındaki fark hem ışidçilere hem ypg cilere hem de dünyaya gösterilmiş olur..tersini isteyenlerin talep ettikleri şey ise bir devlet davranışı değil, ışid türü vahşet üreten bir örgüttür..mücadelemiz türkiye cumhuriyetini bu ilkel insanlardan uzak tutma meselesidir..jitemleşmiş bir devlet istemiyoruz artık..
    Cevapla
  • taha 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz normal bir insan olarak hastahanelerde hayvan muamelesi görüyoruz...şimdi bu cani mi normal bir insan...salıverilse ilk işi yine türkmen ve kürtlere kurşun sıkacak yazik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!