Fuar için İstanbul'a gelen Japon işadamlarına şok

Bahçelievler Yenibosna'da, Mücevher Fuarı'na katılmak için İstanbul'a gelen 3 Japon işadamı sokak ortasında gasp edildi.

GİRİŞ 11.03.2015 23:00 GÜNCELLEME 12.03.2015 00:43
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Çantaların içindeki piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan mücevher takımını alan soyguncular kayıplara karıştı.

Olay, Yenibosna 29 Ekim Caddesi üzerinde, işadamlarının kaldığı otelin yakınında, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. 12-15 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan 40. İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı'na katılmak için İstanbul'a gelen 3 Japon işadamı, gezmek için kaldıkları otelden dışarı çıktı. Bu sırada, 2 şüpheli, Japon işadamlarını darp ederek ellerindeki piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan mücevher dolu çantayı alıp kaçtı. Japon işadamlarından biri, başına aldığı darbe sonucu yaralandı. Yaralı işadamı, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Gasp olayının ardından, Japon işadamları durumu kaldıkları otelin çalışanlarına bildirdi. Otel çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polis, soyguncuların yakalanması için çevrede inceleme başlattı.

YORUMLAR 22
  • yazık 9 yıl önce Şikayet Et
    tez zamanda failler yakalanmalı umarım failler bizden değildir.
    Cevapla
  • realist 9 yıl önce Şikayet Et
    devletin büyükleri calarsa millet ne yapsin herkes götürüyor millet borclu ne yapsinlar
    Cevapla
  • çuvaldız 9 yıl önce Şikayet Et
    hırsızın tabiiki suçu var ama be allahın kulu sana sormazlar mı o kadar değerli mücevherleri ara sokakta otele niye götürüyorsun.
    Cevapla
  • yolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    japonlar karete bilmiyorlarmıymış? :) :)
    Cevapla
  • Osmanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Kemal- Müslim laf olsun diye boş boş konuşuyorsunuz mal resmi degil o yüzden mustahak bunlara resmi olsa o mal güvenlik şirketinin nezaretinde fuara girene kadar tutulur dünyanın hiç biryerinde ara semtte hiç bir güvenliği almadan okadar malı yanında taşıyorsun o yüzden bırakın artık paralelciler gibi her olayda memleketimizi kötülemeyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor
Yunanistan ve Türkiye'nin ortak yemeği! En iyisi Türk mutfağından seçildi...