Dalan: Savcılık çağırırsa tüm kumpası anlatırım

7 yıl sonra Türkiye'ye dönen Bedrettin Dalan, savcılığın çağırması dahilinde Paralel yapının tüm şeytani kumpasını anlatacağını söyledi.

Dalan: Savcılık çağırırsa tüm kumpası anlatırım
Dalan: Savcılık çağırırsa tüm kumpası anlatırım
GİRİŞ 12.03.2015 11:08 GÜNCELLEME 12.03.2015 12:25
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ergenekon davasında hakkında çıkarılan yakalama kararı kaldırıldıktan sonra Türkiye’ye dönen eski siyasetçi Bedrettin Dalan, yurt dışında olduğu 7 yıl boyunca kendisine 'Ergenekon davasının firari sanığı' denildiğini ama hukuku gayelerine alet eden, kendini hukuk adamı zanneden bir takım kişilerin kurduğu şeytani kumpasa düşmemek için ülkeyi terk ettiğini söyledi.

SAVCILIK ÇAĞIRIRSA TÜM KUMPASI ANLATIRIM

Türkiye'de yaşanan gelişmeler sonrası ülkeye dönen Bedrettin Dalan'ın altını çizdiği konu ise "kumpası tüm detayları ile anlatmak" oldu. Dalan, Savcılığa açık çağrıda bulunarak, "Savcılık beni çağırırsa bu kumpası bütün detayları ile anlatabilirim. Ben siyaset yapmak istemiyorum. Güncel siyasetin dışındayım. Şunu herkes bilsin ki siyasete gelme düşüncem yok benden kimse çekinmesin. Bedrettin Dalan artık görevini yapmıştır" ifadelerini kullandı. 

Dalan'ın bu açıklamasından sonra ise gözler "Ne anlatacak?" sorusuna çevrildi.

BU KUMPAS TÜRKİYE'YE KURULDU

Öte yandan devlet içindeki Paralel yapının kendisine değil Türkiye Cumhuriyeti'ne kumpas kurduğunu söyleyen Dalan, "Bu kumpas Bedrettin Dalan’a kurulmadı. Bu kumpas, bu komplo Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, milletine, adaletine karşı kurulmuş ağır bir komplodur, ağır bir darbedir ve bu darbeden nasıl çıkacağımızın yolunun mutlaka aranıp bulunması gerekir. Hala bu darbenin Türk hukuku ağır ezikliği altındadır" dedi. 

YORUMLAR 14
  • Kumpası anlatırmış 9 yıl önce Şikayet Et
    yahu ne oldu gözlerinize perde mi indi Allah aşkına. 28 şubatçıları bile sever oldunuz yeter ki canavar diye sunulan paralele düşman olsunlar. bir bakıyorsun perinçek bir bakıyorsun apo bir bakıyorsun eski 28 şubatçılar dost olmuş...cemaat ak parti ile anlaşamadı diye kafir mi oldu? peki suça bulaşan, bağışla ihale koparanlar, saatler alan, evlerinde sıra sıra para kasaları çıkan, insanların hiç suçu yok mu? eğer suçları olmasa şu an vekil adayı olurlardı değil mi?Ak Partinin kızdığı da aslında şu "ey cemaat ey paralel beni nasıl küçük düşürürsün al sana kötek dayağı" bence bu başka bir şey değil? denemesi bedava çıksın bir cemaat ak partiyi eleştirsin!
    Cevapla
  • BOŞA HEDER ETME KENDİNİ BU DEVİRLER GEÇTİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok Sayın Dalan! Siz eskilere epey dalıp gitmişsiniz. Bu ülkeye dalanların talan devri bitti. Kimin ne mal olduğunu herkes çok iyi anladı. Boş yere heder etme kendini. Millete akıl vermeye kalkma. Dikkat et, sıra başkalarına da gelebilir!
    Cevapla
  • said 9 yıl önce Şikayet Et
    Bedrettin Dalan yaninda Dogu perincek, Sonracima Hanefi avci oh oh oh hepsi yanyana Tam gaz AKP ye destek veriyorlar.. ama AKP yi ipten almak icin gce gündüz calisan Baransu iceride... Ahde vefanin acilimi neydi???
    Cevapla
  • tabi 9 yıl önce Şikayet Et
    bütün şeytani planları kendiniz yapıp ortalığı talan edip bırakıp kaçmadınız mı hangi plandan bahdeyorsunuz
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    paraleli atarken ergenokana sarımammak gerek bizde ikiside olmamalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Apple yeni cihazlarını tanıttı! Sürpriz indirim kararı: Giriş seviyesi 15 bin 999'a düştü
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı