Nehir Aslan başka yerde mi öldürüldü?

Polis, evlerinin 50 metre yakınında bulunan Nehir Aslan’ın başka yerde öldürüldüğü ve sonradan buraya atıldığı ihtimali üzerinde duruyor.

Nehir Aslan başka yerde mi öldürüldü?
Nehir Aslan başka yerde mi öldürüldü?
GİRİŞ 15.03.2015 13:01 GÜNCELLEME 15.03.2015 13:01

Van’ın Gürpınar İlçesi’nde kaybolduktan 4.5 ay sonra evlerinin yakınındaki su kanalında cesedi bulunan 4 yaşındaki Nehir Aslan ile ilgili olarak çok titiz çalışma yürütülüyor.

Nehir’i arama çalışmaları sırasında bölgenin didik didik edildiği sulama kanalının defalarca arandığını belirten bir güvenlik yetkilisi, küçük kızın başka yerde öldürüldükten sonra yakın bir zaman önce buraya getirilip atıldığı ihtimali üzerinde durulduğunu söyledi. Minik Nehir’in kaçırıldığına ilişkin elde önemli ipuçları bulunduğu, jandarmanın köyde bir çok kişinin yeniden ifadesine başvuracağı belirtildi.

"Tahmin etmedim"

Nehir’in babası Erkan Aslan, “Hep aklımdaydı. Karlar eriyince tekrar arama yapılması için istekte bulunacaktım. Ama Nehir benim yanı başımda 50 metre ötemde bulundu. Burada bulunacağını hiç tahmin etmezdim. Ömrümün yettiği kadar Nehir’i bulmak için gidecektim. Aklımızda şüpheler var. Her şey yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacak” dedi.

Anne Hatice Aslan ise, “Aradık aradık bulamadık. Bir kemik bulduk. 5 aydır evimde taziye vardı. Bugün sona erecek. Herkes aradı bulunamadı kızım gözümün önündeymiş ciğerim yanıyor. Nehir’in bulunduğu yere bakamam artık kızımın kemiklerini orda” diyerek gözyaşı döktü.

Bu arada Nehir Aslan’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için uçakla İstanbul’a getirildi. Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından memleketinde toprağa verilecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber