MEB'den çocuklara vitamin deposu

Okullara sütün dağıtılmadığı salı ve perşembe günleri, 50 gramlık paketler halinde sultani üzüm dağıtılacağını belirtildi.

MEB'den çocuklara vitamin deposu
MEB'den çocuklara vitamin deposu
GİRİŞ 23.03.2015 17:10 GÜNCELLEME 23.03.2015 17:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, Sakıp Sabancı Basın Merkezi'nde eğitim muhabirlerinin katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, genel müdürlüğün çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Kocabıyık, gazetecilerin resmi ve özel anaokulu, uygulama sınıfı, ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine kuru üzüm dağıtımına ilişkin sorusu üzerine, konunun Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldığını belirterek, "Bakanlar Kurulu kararının ardından okullarda kuru üzüm dağıtımına hemen başlanacak" dedi.

Süt dağıtımında olduğu gibi kuru üzüm dağıtımında da velilerden izin formu alacaklarını ifade eden Kocabıyık, "Çünkü şeker hastası çocuklar olabilir. Sütte nasıl laktoz intoleransı problemi yaşandıysa, üzüm de de şeker sorunuyla karşılaşabiliriz. Bu nedenle üzüm dağıtırken 'veli izin formu' isteyeceğiz. Okullarda üç gün süt, iki gün üzüm dağıtılacak" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 2
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    aman ha olayın içinde milli eğitim varsa uzak durun bu yiyeceklerin tahlillerini uzay mühendisine alımınıda arkeoloğa yaptırmışlardır :)
    Cevapla
  • ismi 9 yıl önce Şikayet Et
    Kaç haftadır ankara altındağda süt dağıtımı yok, ayrıca 1. dönem yok, hizmet güzel ancak aksaklıklar takip edilmeli,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi