Çağlayan Adliyesi'nde kuyruklar oluştu

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği terör saldırısının yaşandığı İstanbul Adliyesi'nde, yoğun güvenlik önlemi alındı.

Çağlayan Adliyesi'nde kuyruklar oluştu
Çağlayan Adliyesi'nde kuyruklar oluştu
GİRİŞ 01.04.2015 11:18 GÜNCELLEME 01.04.2015 11:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın en sık kullanılan ve avukatların x-ray cihazından geçmeden giriş yapabildikleri ana giriş C kapısı, bu sabah itibariyle girişlere kapatıldı. Adliyenin B ve D kapılarında ise vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Adliyeye girmek isteyen avukatlar da aranarak içeri alındı. Bu duruma tepki gösteren bazı avukatlar ile güvenlik görevlileri arasında zaman zaman tartışmalar yaşanırken, adliyedeki kimi avukatlar konu hakkında tutanak tuttu.

Bu arada, adliye çevresinde de yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü. Adliye önündeki meydan barikatlarla kapatılırken, çok sayıda TOMA bu alana konuşlandırıldı.

Terör saldırısının yaşandığı adliyenin 6. katında normal çalışma düzeni devam ederken, savcı Kiraz'ın şehit olduğu odanın bulunduğu bölgenin kapatıldığı görüldü. Rutin işlem ve duruşmaların yapıldığı adliyenin bloklarına, karşılıklı iki dev Türk bayrağı asıldı.

YORUMLAR 3
  • Murat Bulat 9 yıl önce Şikayet Et
    ha şöyle . Devamlı eşitlikten insan haklarından bahsediyorlar şöyle bir sıraya gelsinler vatandaştan farklarının olmadığını anlasınlar.
    Cevapla
  • karadut 9 yıl önce Şikayet Et
    tutanak tutturan avukatlar da onlardandır...
    Cevapla
  • Ahmet Serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu avukatlar ne sanıyorlar kendilerini, hala bencilliklerini gösteriyorlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz