Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltında

Edirne’de sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasında Erdoğan’a hakaret ettiği öne sürülen Eylül Dalkıran gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltında
Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltında
GİRİŞ 06.04.2015 17:16 GÜNCELLEME 06.04.2015 17:16
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Emniyetteki işlemlerinin adliyeye sevk edilen Dalkıran, denetimli serbestlik tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sosyal paylaşım sitesindeki yazılarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hareket ettiği öne sürülen Eylül Dalkıran, savcılık talimatıyla geçen Cuma günü kent merkezinde polislerce gözaltına alındı. Edirne Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından aynı gün adliyeye sevk edilen Dalkıran, savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, haftada 3 gün polis merkezine giderek imza atması karşılığında denetimli serbestlik tedbirleriyle Dalkıran’ı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    yakında bu kadında canlı bomba olursa şaşmayın.
    Cevapla
  • husars 9 yıl önce Şikayet Et
    DHKP-C batının pkk sıdır. üniverstelere yapışmış bir slüktür..Ey aileler üniversteye çocuk göndermekle iş bitmiyor çocuklarınızı böyle adi ve vahşi gurupların eline düşmektende sizler korumanız gerekir...Bu öğrencilerin bir çoğu kız erkek arkadaş ayağına örgütün oyuncağı oluyorlar...
    Cevapla
  • isimsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    müebbet verin gitsin böylelerine
    Cevapla
  • turker akbulut 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayin r tayyip erdogan cum hur baş kani dir ve ülkemize çok hizmetleri olmuştur bizler vatandaş olarak severiz yada sevmeyiz ama lütfen saygılı olalım ölçü belli olmalı ben vatandaş ve memur olarak kendisini çok severim zerre kadar menfaati m olmadı ama benim için çok kıymetli şimdi bende ne yapayım kilicdaroglu num suçlyayim ve ya bahçe liyem i kızım ne yapıyorum saygı saygı saygı hepsi Türkiye için birseyler yapmaya çalışan siyasetçilerin vatandaş olarak görevimizi yapalım yeter
    Cevapla
  • akinci 9 yıl önce Şikayet Et
    Simdi bu ahmak kadinmi suclu yoksa onu konusturanmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler
Tele1'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öven Metropoll araştırma sahibi Özer Sencar'a müdahale