"Akıllı Belediyecilik Zirvesi" Bursa'da yapılacak

Şehirlerin teknolojiye ve güncel gelişmelere uyum sağlaması için ihtiyaç duyulan çözümlerin konuşulacağı zirve, Balkan ülkelerinden gelecek belediye başkanlarının katılımıyla 14-15 Mayıs'ta gerçekleştirilecek

"Akıllı Belediyecilik Zirvesi" Bursa'da yapılacak
"Akıllı Belediyecilik Zirvesi" Bursa'da yapılacak
GİRİŞ 04.05.2015 10:58 GÜNCELLEME 04.05.2015 10:58

Şehirlerin teknolojiye ve güncel gelişmelere uyum sağlaması için ihtiyaç duyulan çözümlerin konuşulacağı "Akıllı Belediyecilik Zirvesi", Balkan ülkelerinden gelecek belediye başkanlarının katılımıyla 14-15 Mayıs'ta Bursa'da yapılacak.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Marmara Belediyeler Birliğince düzenlenen zirvede yurtiçi ve yurtdışından yüzlerce yerel yönetici ile yerli ve yabancı teknoloji firmalarının temsilcileri bir araya gelecek.

Şehirlerin teknolojiye ve güncel gelişmelere uyum sağlamak için ihtiyaç duydukları çözümler tartışılacağı zirvede, firmalar tarafından geliştirilen teknolojik yenilikler de tanıtılacak.

Zirveye, Moldova, Kosova, Arnavutluk, Hırvatistan, Karadağ, Sırbistan, Bosna Hersek ve Makedonya'dan Güney-Doğu Avrupa Yerel Yönetim Birlikleri Ağı'na (NALAS) üye 7 belediyenin başkanları ile NALAS Genel Sekreteri Kelmend Zajazi de katılacak.

Balkan ülkelerinden gelen belediye başkanlarının Türkiye'deki yerel yöneticilerle ve özel sektörün temsilcileriyle görüşeceği zirve, Bosna Hersek İle İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı (BİGMEV) ile iş birliği halinde gerçekleştirilecek.

Zirvenin "Başkanlar Kafe" oturumunda, 25 Bosna Hersek belediyesi, Türkiye'deki kardeş şehirlerinin başkanlarıyla buluşarak ülkeler arası ilişkileri geliştirecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulunacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı